Onze werkwijze

Zorgvuldige begeleiding, optimale service en aandacht voor jouw persoonlijke situatie staan bij ons centraal.

Op onze website staat veel informatie over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen. We proberen je daarnaast op de hoogte te houden van al het nieuws rondom onze merken Decaar en Dermalogica en uiteraard ook over onze behandelingen. Mochten er na het lezen van alle informatie nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan op verschillende manieren.

Online (klik hier), Telefonisch, via Whatsapp (020-3316235) en per email: info@thepeelingcompany.nl

Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

 

 

Directe toegankelijkheid

Huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn direct toegankelijk. Dit betekent dat je zonder verwijzing van de huisarts of specialist direct bij ons terecht kunt. Je kan dus altijd op eigen initiatief een afspraak bij ons maken. Vooraf aan de behandeling zal de behandelaar een screening uitvoeren met behulp van een vragenlijsten een huidscan

 

 

Gratis intake

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een uitgebreide vragenlijst en Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op. Indien je een afspraak voor een eerste behandeling wilt maken, kan dit aan het einde van het intakegesprek. Het is ook mogelijk om een intake direct met een behandeling in te plannen. Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Wil je online een afspraak inplannen? Dan kan dat hier. 

Betalingen en vergoeding

Na de behandeling kan er aan de balie betaalt worden met contant geld, pin of creditcard. Je krijgt van ons een factuur mee, welke je in sommige gevallen zelf kan indienen bij je zorgverzekeraar. Bij een aanvullende verzekering is het mogelijk dat je sommige behandelingen (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je verzekering. Je kan dit het beste zelf navragen bij jouw zorgverzekeraar, omdat polisvoorwaarden en vergoedingen sterk aan veranderingen onderhevig zijn. The Peeling Company is niet verantwoordelijk voor wijzigingen binnen polisvoorwaarden of rechten op vergoeding die gesteld worden door je zorgverzekeraar.

 

Annuleren of verzetten afspraak

Mocht je de afspraak niet kunnen nakomen, dan dien je dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons door te geven. Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch, via Whatsapp, per e-mail of via het contactformulier worden geannuleerd. De tijd voor het annuleren wordt bepaald op het moment dat er gebeld wordt, je het antwoordapparaat inspreekt of e-mailbericht door ons wordt ontvangen. Bij niet tijdig annuleren van een afspraak of niet verschijnen op een gemaakte afspraak zijn wij helaas genoodzaakt 50,- euro in rekening te brengen, ongeacht de reden van het annuleren.

0

Start typing and press Enter to search