Rapid Reveal Peel; Dermalogica’s professionele peeling voor thuis!

 In Gezichtsverzorging, Ingredienten, Peelings

De kracht van peelings!

 

 

Wij zouden natuurlijk niet The Peeling Company heten, als wij niet zouden geloven in de kracht van peelings. Juist de combinatie van een professionele peeling bij ons in de kliniek en een aangepaste peeling voor thuis, geeft de huid een boost die deze nodig heeft. Zeker nu na de zomer! Na een peeling zal de huid egaler worden, de poriestructuur zal verbeteren en de huid zal er in zijn geheel frisser en minder dof uit gaan zien.

Wat doet een peeling precies?

Veel mensen vragen zich af wat een peeling nu exact inhoudt en of het iets voor ze is. Een peeling helpt bij het versnellen van de celvernieuwing zodat de frisse, onderliggende cellen sneller naar de oppervlakte komen. De huid vernieuwd zichzelf meestal in gemiddeld 28 dagen. Alleen hoe ouder we worden hoe trager dit gaat. Wij houden als ezelsbruggetje altijd onze leeftijd aan. Boven de 30 jaar staat je leeftijd gelijk aan het aantal dagen waarin je huid zichzelf vernieuwt. Daarom wordt onze huid naarmate we ouder worden vaker grauwer, valer en doffer. Het doel van een peeling is om ervoor te zorgen dat de huid zachter en gladder wordt en een frisse, heldere uitstraling krijgt.

Er bestaan drie verschillende vormen peelings. Een mechanische peeling met korrels, een enzymatische peeling en tot slot de meest actieve vorm namelijk hydroxyzuren. Veel mensen denken dat een mechanische peeling met korrels het meest actief is. Dit wordt meestal gedacht omdat men bij gebruik wrijving voelt. En hoe meer je voelt, hoe beter toch? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Een “Scrub” met alleen korrels is in vergelijking met de andere methoden het minst actief. Wil je meer informatie nalezen over alle soorten peelings van Dermalogica? Klik dan Hier

 


Wat is het

Rapid Reveal Peel is de meest krachtige exfoliant voor thuisgebruik die snel resultaat geeft zonder hersteltijd. Deze lichte, maar zeer effectieve peeling geeft een kickstart aan je celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen om de daaronder liggende frisse, stralende huid te onthullen.

 

Voordelen

 • Geeft een kickstart aan de celdeling en vernieuwing om de huid te verstevigen
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
 • Egaliseert en verheldert
 • Zorgt voor een zichtbaar stralende huid

Hoe te gebruiken

 1. Draai het dopje van de tube en knijp de inhoud in je handpalm.
 2. Masseer licht in op de huid, vermijd de tere huid rondom de ogen. Laat het product op de huid activeren gedurende 3-7 minuten, selecteer de gewenste tijd afhankelijk van de gevoeligheid van de huid. De peeling kan een warme/prikkelende sensatie op de huid geven.
 3. Spoel daarna grondig af met koud water of dep eraf met een koude, vochtige doek. Het is aanbevolen om de peeling in de avond te gebruiken. Wekelijkse behandeling: gebruik 1 tube per week. Optionele Kick-Start fase: Wanneer je op zoek bent naar snel resultaat kun je starten met een ‘kickstartfase’. Je start dan gedurende 3 opeenvolgende dagen (elke 1 dag 1 tube) met het gebruik van Rapid Reveal Peel. Na de derde dag kun je dan overgaan op het gebruik van 1 tube per week.

 

Hoofdingrediënten:

 • Een unieke mix van fytoactieve Alpha Hydroxyzuren en Melkzuur verwijderen dofmakende dode huidcellen en stimuleren de celvernieuwing zonder de huid uit te drogen.
 • Australisch Kaviaar Limoen extract verzacht en verheldert de huid.
 • Phytic Acid verkregen van rijstzemelen stimuleert de celdeling en egaliseert de huid.
 • Gefermenteerde plantenzymen ondersteunen de exfoliatie.

 

Wil je meer te weten komen over alle unieke ingrediënten? Klik dan Hier 

Webshop: Klik hier 

 

 

 

0

Start typing and press Enter to search