​NIEUW! Clear Start Breakout Clearing Liquid Peel

 In Nieuw, Peelings


Jouw nieuwe favoriete skin care product; Clear Start’s Breakout Clearing Liquid Peel! Deze exfoliërende peeling gaat de huid snel zuiver maken:de 2% BHA’s, salicylzuur en de mix van 10% AHA’s, melkzuur, amandelzuur en azelaïnezuur, zijn bad news for acne, maar great news for skin! Deze peeling exfolieert, verheldert en zuivert.
It’s powerful, it works*… it might be magic.

Een van de meest effectieve behandelingen om onzuiverheden te verwijderen is een chemische peeling, maar niet alle chemische peelings zijn hetzelfde. Een hoger zuurpercentage is niet altijd beter. In feite kan het de huid irriteren en zelfs leiden tot een chemische verbranding. Dus hebben we Breakout Clearing Liquid Peel speciaal ontwikkeld voor de huid die snel last heeft van onzuiverheden. Het bevat de perfecte mix van AHA’s en BHA’s om onzuiverheden aan te pakken, de huid te herstructureren voor een gladdere textuur en plekjes na onzuiverheden te vervagen.

Alsof Breakout Clearing Liquid Peel nog niet indrukwekkend genoeg is, heeft het ook nog eens een betoverende shimmer! Perfect om de sprankeling in je huid terug te brengeni, zodat je weer straalt! Why it’s bad news for acne, and great news for skin: Bij Clear Start zijn alle producten geformuleerd om acne aan te pakken en ook uitzonderlijke huidvoordelen te bieden. Breakout Clearing Liquid Peel heeft een mix van 10% AHA’s en 2% BHA’s, speciaal ontwikkeld om de huid te zuiveren en weer te laten stralen.

Hoe te gebruiken
1-2 keer per week in de avond na het reinigen, breng een ruime hoeveelheid aanbrengen op gezicht en hals. Een lichte tinteling is normaal. Laat 7-10 minuten intrekken en spoel af met koud water. Vervolg met een moisturizer en zorg ervoor dat je een moisturizer met SPF draagt gedurende de dag, aangezien acids de huid gevoeliger kunnen maken voor de zon.


Verkrijgbaarheid
Breakout Clearing Liquid Peel komt in een flesje van 30 ml flesje voor € 32. Verkrijgbaar vanaf 20 oktober 2022


Over Clear Start

Clear Start is gemaakt door Dermalogica, het #1 professionele huidverzorgingsmerk wereldwijd, om een jongere, breakout-gevoelige huid te behandelen. Clear Start heeft als doel om positiviteit van de huid aan te moedigen en puistjes te destigmatiseren, waarbij wordt erkend dat acne slechts een deel van het leven is. Acne is niet slecht, lelijk of een fout. Het is gewoon zo. Met een reeks krachtige, klinisch bewezen formules die snelwerkende, multitasking- resultaten leveren, ondersteunt Clear Start huidverzorgingsdoelen zonder een onbereikbaar perfecte huid te bevorderen. Zonder kunstmatige geur- of kleurstoffen combineert Clear Start het beste van de wetenschap met de natuur om puistjes te bestrijden zonder de huid te strippen. Het Clear Start-assortiment bevat een mix van actieve breakout-bestrijdende ingrediënten en verzachtende natuurlijke plantaardige producten die de huid helder, gehydrateerd en in balans

Ga direct naar onze webshop met alle Clear Start producten. Wist je dat je altijd 10% korting krijgt op ons hele assortiment? 🙂 Klik hier

0

Start typing and press Enter to search