Why Dermalogica?

 In Overig

 

Dermalogica is al jaren marktleider op het gebied van professionele huidverzorging. Het is niet schattig en ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op het verkrijgen een gezonde huid. Dermalogica gebruikt nooit gangbare verstoppende en irriterende ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. De producten zijn allemaal dierproefvrij en niet op dieren getest, alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en flesjes met een pompsysteem. Dermalogica staat voor kwaliteit, actieve ingrediënten en huidverbetering.

 

Behandelingen

Wij bieden geen standaard behandelingen, alle behandelingen worden volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Daarom werken we bij The Peeling Company met vaste tarieven op basis van de tijdsduur van de behandeling. Voor de eerste behandeling plannen we een uitgebreid intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek worden enkele vragen gesteld door middel van een Consultation Card. Aan de hand van al deze gegevens stelt de huidtherapeut een gepersonaliseerd behandelplan op. Aangezien maatwerk, kwaliteit en service bij ons belangrijk zijn, krijg je bij elke behandeling een uitgebreide Face Mapping huidanalyse, een huidscan en persoonlijk productadvies op papier mee voor thuis.

 

Face Mapping

Dermalogica gelooft dat het kennen van je eigen huid de eerste stap is naar huidverbetering. Hiervoor gebruikt   Dermalogica haar unieke concept Face Mapping®. Bij deze grondige huidanalyse wordt de gezichtshuid opgedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht en de huid zeer specifiek en effectief kan worden behandeld. Op die manier kun je jouw meest gezonde en stralende huid ooit bereiken!

 

Dermalogica Expert

Bij The Peeling Company werken alleen Dermlogica Experts. Alle huidtherapeuten hebben het Dermalogica Expert educatie programma afgerond en zijn daardoor op de hoogte van alle unieke eigenschappen van elk product. Je bereikt de titel “Dermalogica Expert” door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen en het goed afronden van een praktijk en theorie examen. Om deze status te behouden en kwaliteit te kunnen blijven leveren, dienen we ons elk jaar te blijven ontwikkelen.

 

Peelings

Dermalogica staat voor huidverbetering zonder de huid barrière te beschadigen. Vandaar dat alle peelings van Dermalogica vallen in level 1. Zij vernieuwen de huid zonder dat deze intensief rood wordt of gaat schilferen. (downtime) Perfect voor als je resultaat wilt, zonder dat andere er iets van merken!

 

Tarieven

  • 45 minuten (extra: onzuiverheden weghalen)      €69
  • 60 minuten (extra: epileren OF massage)            €89,-
  • 75 minuten (extra: epileren EN massage)            €109,-
  • BioSurface Peel                                                        €99,-
  • IonActive Power Treatment                                     €99,-
  • MicroZone® 20 minuten                                          €29

 

 

Wil je meer informatie over onze behandelingen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-3316235 

The Peeling Company 

Van Baerlestraat 101H, 1071 AV Amsterdam

 

 


 

Dermalogica heeft voor elke huid een oplossing!

 

 

Skin Health – Iedere huid

De Skin Health productlijn is de basislijn- instaplijn van Dermalogica en wordt ook wel de ‘grijze lijn’ genoemd. Of je nu een vette, gevoelige of droge huid hebt: deze productlijn biedt producten voor iedere huid.

Age smart™ – Huidveroudering

Dermalogica gelooft niet in anti-rimpelproducten, maar in het aanpakken van de veroorzakers van huidveroudering. Daarom focust Dermalogica zich op de drie biochemische processen die huidveroudering veroorzaken en op het vertragen van deze processen. Deze oplossingen zijn verwerkt in de AGE smart® productlijn. Door gebruik van deze producten bereik je een stevigere, gladdere, gezondere huid

Ultra Calming™ – Gevoelige huid

De producten uit de UltraCalming™ productlijn bieden dé oplossing voor een gevoelige huid. De verzachtende formules kalmeren de huid, verminderen roodheid en irritatie en versterken bovendien de huidbarrière om gevoeligheid te voorkomen. De producten bevatten het UltraCalming™ ingrediëntencomplex, met ingrediënten zoals Haver, Gember en Bisabolol, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het gevoeligheid en irritaties helpt voorkomen

Power Bright™ – Pigmentproblemen 

Jouw formule voor een heldere, egale teint. Het PowerBright productsysteem bevat krachtige ingrediënten zoals Oligopeptides, Niacinamide en Zinkglycinaat, die helpen bij het controleren van de melanineproductie en hyperpigmentatie. Daarnaast helpen exfoliërende ingrediënten zoals Pompoen enzymen om de huid te verzachten, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen

Medibac clearing™ – Acne

Niet alleen jongeren maar ook volwassen hebben te maken met onzuiverheden en/of een vette huid. De mediBac  Clearing productlijn bestrijdt onzuiverheden bij volwassenen doordat de factoren die bijdragen aan ontstekingen worden onderdrukt. Bovendien kalmeren en voorkomen de producten aanwezige irritatie en roodheid.

Clear start™ – Tieners

De producten uit de Clear Start productlijn bestrijden onzuiverheden bij tieners. De ingrediëntenformules zijn mild voor de huid waardoor ze de huid niet uitdrogen. Speciaal geschikt bij het voorkomen en behandelen van tieneracne.

Shave – Scheerlijn

Shave is dé productlijn voor een gladde, verzorgde huid. Deze producten helpen jou bij het verkrijgen van en professioneel scheerresultaat zonder huidirritaties en ingegroeide haren. Het 3-stappen-systeem van Dermalogica  Shave biedt een compleet regime voor het scheren en biedt tegelijkertijd een goede verzorging. Ervaar wat ‘s werelds eerste volledig scheerbeurt kan betekenen voor jouw huid!

Body therapy – Lichaamsproducten

Een verzorgd lichaam van top tot teen verkrijg je met de producten uit de Body Therapy productlijn. De producten bevatten natuurlijke, aromatische ingrediënten die de huid optimaal verzorgen.

 

0

Start typing and press Enter to search