The Peeling Company genomineerd voor de Beauty Award 2022 in de categorie “Schoonheidssalon Groot”

 In Nieuw, Overig

Persbericht: The Peeling Company, 15 februari 2022

AMSTERDAM – Het is feest aan de Van Baerlestraat 101 in Amsterdam. Sylvana van Amerongen hoorde op 14 februari dat The Peeling Company is genomineerd als één van de finalisten voor de prestigieuze Beauty Awards in de categorie “Schoonheidssalon Groot”. Een Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de beauty branche waarbij een vakjury iedere deelnemer beoordeeld op verschillende aspecten.

Verloop

Eind oktober heeft Sylvana haar inzending namens The Peeling Company opgestuurd. Vanaf dat moment lag het niet meer in haar handen. Een deskundige vakjury boog zich van dat moment over de talloze inzendingen die binnenkwamen voor de verschillende categorieën. Alle deelnemers aan de Beauty Award 2022 zijn tijdens de eerste juryronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals ondernemerschap en bedrijfsvoering, marketing en social media, opleidingen en trainingen en vakinhoudelijke kennis. Tijdens deze eerste juryronde is een eerste selectie gemaakt en werden de salons geselecteerd die een bezoek kregen van de ‘Mystery Guest’, die hen onder meer toetste op hun kwaliteit qua behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. Na deze twee juryronden wordt uiteindelijk de felbegeerde nominatie bepaald. Maar dan is Sylvana er nog niet. Op woensdag 16 maart mag Sylvana zichzelf verdedigen voor een jury. Waarom verdient zij het om te winnen? Wat maakt The Peeling Company uniek? Ze krijgt daar de kans om haar passie over te dragen. Laten we hopen dat ook zij zien dat The Peeling Company er alles aan doet om hun kernwaarden; kwaliteit, service, kennis en maatwerk na te leven. Iets zeggen is makkelijk, maar het ook daadwerkelijk uitvoeren is toch echt iets anders. 

Sylvana; Het is gewoon onwerkelijk als ik bedenk hoe snel we in korte tijd gegroeid zijn. Vier jaar geleden deden we mee in de categorie “Newcomer of the Year” en nu in de categorie “Schoonheidssalon groot” Iets wat alleen maar kan omdat we een topteam hebben. Iedereen is onderdeel van ons bedrijf. Alleen kom je ver, maar samen kom je zoveel verder. Of we nu winnen of niet, ik ben enorm trots op wat we als bedrijf tot nu toe bereikt hebben. We zijn met zijn allen zoveel sterker door de afgelopen “Corona” jaren heen gekomen. Het is ongelofelijk hoever je kan komen als je iets met liefde doet. Ik hoop dat onze bezoekers dit ook zien. Daarom zou het winnen van de Beauty Awards voor ons aanvoelen als de spreekwoordelijke kers op de taart zijn.

Uitreiking awards

De feestelijke avond op zondag 24 april staat natuurlijk helemaal in het teken van de uitreiking van de Beauty Awards. Er zijn maar liefst zeven topspecialisten die aan het einde van de avond met een Award naar huis gaan in verschillende categorieën: Newcomer of the Year, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Midden/Oost, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Zuid, Schoonheidsspecialist van het jaar regio West, Schoonheidssalon van het jaar, klein en Schoonheidssalon van het jaar groot.

0

Start typing and press Enter to search