Skin Collagen: Verstevig je huid van binnenuit!

 In Gezichtsverzorging, Overig

Collageen in een drankje? Hoor ik je denken. Toen ik een 10 maanden geleden mijn eerste Collageen drankje in nam was ik ook vrij sceptisch. “Eerst zien dan geloven” was mijn gedachte. Ik kan nu met zekerheid zeggen dat het beeld wat ik had zeker is veranderd. De eerste 60 dagen heb ik elke dag een flesje ingenomen. Na een maand merkte ik dat mijn haar er gezonder uit begon te zien. Iets waar ik heel erg blij mee was, aangezien ik chronisch last heb van Alopecia (haaruitval). Ook mijn beste vriendin en tevens eigenaresse van kapsalon (Crafted) zag dat mijn haar er voller uit zag, dit terwijl ze niets wist van mijn dagelijkse shotje Collageen. ? Vandaar dat ik jullie graag wil informeren over de kracht van Collageen. Alleen werkzaam, maar nog beter in combinatie met één van onze collageen stimulerende behandelingen zoals een peeling of microneedling. Nu  neem ik om de dag een flesje als onderhoudt, wat perfect werkt voor mij. Zo krijg ik alle vitamines binnen die ik nodig heb. Benieuwd? Lees snel verder. 

Veel leesplezier,

Liefs,

Sylvana

 

Heb je na het lezen nog vragen? Kom gerust langs voor een gratis intake inclusief uitgebreide huidscan. Een afspraak maken kan HIER

Wat is Collageen?

Afbeeldingsresultaat voor skin collagen supp24

Collageenproductie neemt vanaf je 30ste ieder jaar af.

Collageen is het meest belangrijke eiwit van je lichaam. Collageen houdt je huid en gewrichten elastisch en soepel. Collageen wordt onder andere in de huid aangemaakt. Maar dat proces neemt geleidelijk af bij het ouder worden. En dat is helaas al sneller dan je denkt. Vanaf eind twintig, begin dertig begint je huid ongeveer 1% collageen per jaar te verliezen. Verlies van collageen, elastine en hyaluronzuur naarmate we ouder worden resulteert in fijne lijntjes, rimpels, verlies van hydratatie en stevigheid. Ook externe factoren beïnvloeden de aanmaak en afbraak van collageenvezels in de huid. Zonblootstelling bijvoorbeeld, roken, maar ook bepaalde voeding.

Suikers, sigaretten en zon maken collageen stuk.

Wist je bijvoorbeeld dat je van (snelle) suikers rimpels kunt krijgen? Heel simpel gesteld zetten de suikers zich vast op het collageen (en elastine) in de huid, waardoor dit verhardt en beschadigt. Dit proces noemen we glycatie. Ook roken zorgt voor een verlies van de elastine- en collageenvezels. Dat is een van de redenen waarom rokers sneller diepere rimpels krijgen. Verder pleegt roken een flinke aanslag op de voorraad antioxidanten die de huid juist beschermen tegen schade.
Vervuiling wordt inmiddels ook in verband gebracht met collageenafbraak. Maar blootstelling aan de zon blijft uiteindelijk de grootste huidverouderaar. Hoe meer het collageen en elastine beschadigd raakt en/of wordt afgebroken, hoe meer het bindweefsel in stevigheid en flexibiliteit afneemt. Het gevolg: rimpels, plooien en verzakking van de huid.

SUPP24 Skin Collagen

SUPP24 Skin Collagen is een vernieuwend product dat je huid soepel houdt, de vorming van rimpels tegengaat en het verouderen van je huid vertraagt. Elk 60ml flesje zit boordevol collageen, dé bouwstof van je huid.

 

Wat doet Skin Collagen?
 • Zorgt voor een soepele en vitale huid
 • Vertraagt de veroudering van je huid
 • Geeft een boost aan je haar en nagels
 • Voel je fitter en energieker

 

 

 

 

 

Prijs: van €180,– voor €162,- (kuur van twee maanden). Benieuwd? Klik hier

Wat zit er in Skin Collagen en wat doet het voor je?

 • Gehydroliseerd Marine Collageen (10gr)
  Marine collageen heeft invloed op de stevigheid en veerkracht van het gezicht. Het houdt je huid soepel, vermindert fijne lintjes en rimpels. Collageen heeft ook positieve werking op hydratatie en stevigheid van de huid. Niet alleen voor de huid, maar mooi, sterk en glanzend haar, mooie nagels en soepelere gewrichten draagt collageen ook bij.
 • Hyaluronzuur (50mg)
  Hyaluronzuur stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast houdt hyaluronzuur ook het vochtgehalte van de huid vast, wat weer bijdraagt aan de vertraging van veroudering.
 • Magnesium (56.25mg)
  Magnesium helpt bij de aanmaak van delen van het eiwit collageen, ook helpt magnesium bij het versterken van de botten en vermindert het vermoeidheid.
 • Zink (1,5mg)
  Zink is een heel belangrijk mineraal. Het speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de aanmaak van collageen en is een belangrijke hulp voor het immuunsysteem. Naast de huid heeft dit mineraal ook een positieve werking op haar en nagels.
 • Selenium (8,25 μg)
  Beschermt de cellen in je lichaam tegen oxidatieve stress, Dit wil zeggen dat bepaalde stoffen die in het lichaam komen, een reactie aangaan met zuurstof. Oxidatieve stress, oftewel een teveel aan vrije radicalen, kan onder andere ontstaan door: roken, alcohol, te lang in de zon etc. Daarnaast draagt selenium bij aan het gezond houden van je haar.
 • Vitamines (B3, B5, B6, B1, B12, B8, B9, A, E, K, D)Deze vitamines zitten in Skin Collageen voor meerdere redenen. Zo leveren ze een bijdrage aan een normale en rustige huid, zorgen ze voor voller haar, sterkere nagels, botten, pezen en spieren. Daarnaast hbben ze een positief effect op je energie huishouding, hormonale activiteiten en immuumsysteem. Meerdere vitamines ondersteunen ook hier weer in de aanmaak van collageen.
 • Bioperine
  Bioperine verbetert werking van voedingsstoffen en supplementen doordat het de opname sterk bevordert.
 • Stevia en natuurlijke aroma’s
  Stevia is een natuurlijk product. Stevia heeft geen effect op het bloedsuikergehalte en is dus geschikt voor mensen met diabetes. Onze natuurlijke aroma’s geven Skin Collagen de lekkere aardbeiensmaak.

Wat ga ik zien?
 • Stevigere en vollere huid *
 • Krijg een natural glow*
 • Zichtbaar verminderde fijne lijntjes en rimpels *
 • Verbeterde elasticiteit, hydratatie en uitstraling *
 • Gladdere, meer soepele huid *
 • Sterker haar en nagels *

Suzanne, 37 jaar

 

Hoe te gebruiken voor het beste resultaat?

Voor het beste en meest zichtbare resultaat, raden we aan om Skin Collagen elke dag, op een nuchtere maag gedurende minimaal 60 dagen te drinken. We beschrijven dit als de ‘transformatie’ of ‘kick-start’-fase, die ervoor zorgt dat je lichaam in de kortste tijd de hoogste concentratie collageenpeptiden krijgt. Hiermee wordt de collageen productie in je eigen lichaam op gang gebracht. Na deze eerste fase, kan je overschakelen naar 2 a 3 keer per week voor het onderhoud.

 

Hoe SUPP24 Skin Collagen werkt

SUPP24 Skin Collagen werkt op je hele lichaam, niet alleen op je huid.

Ze  gebruiken alleen 100% zuivere gehydroliseerd Marine collageen-peptiden, wat betekent dat het collageen sneller in jouw lichaam wordt opgenomen.  Vele klinische onderzoeken hebben aangetoond dat inname van 10.000 mg gehydrolyseerd collageen p/dag gedurende een periode van 60 dagen helpt om huidcollageen van binnenuit te verbeteren en rimpels te verminderen, elasticiteit en hydratatie te verhogen.

Voor en na Skin Collageen

 

Als jij elke dag een flesje neemt, zul je zien (en voelen) dat de elasticiteit van je huid snel verbetert. Dankzij de hoge dosering marine collageen en de andere natuurlijke werkzame stoffen (hyaluronzuur, vitamines en mineralen) zit jij straks letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel.

Ben je na het lezen van deze blog helemaal fan van Skin Collagen? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel of bestel ze direct via onze webshop! Klik hier

 

 

* Individuele resultaten kunnen verschillen per huidige levensstijl, huidtype en conditie.

 

 

 

Bron: https://supp24.nl/
0

Start typing and press Enter to search