Persbericht: The Peeling Company genomineerd voor de Beauty Awards 2018!

 In Overig

The Peeling Company

genomineerd voor de Beauty Awards 2018!

AMSTERDAM – Het is feest aan de Van Baerlestraat 101 in Amsterdam. Sylvana van Amerongen hoorde vandaag dat zij is genomineerd voor de prestigieuze Beauty Awards in de categorie “Newcomer of the year”. Een Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de beauty branche waarbij een vakjury iedere deelnemer beoordeeld op verschillende aspecten, zoals; missie, visie, vakinhoudelijke kennis, personeelsbeleid en PR en marketing.

De start: Slechts vier maanden open en nu al genomineerd voor een award, iets waar de oprichters Sylvana van Amerongen en Etienne Dekker bij de opening op 1 september alleen maar van konden dromen. Met het bekend maken van de nominaties is het eerste feestelijke moment een feit . Immers, een nominatie is al een prijs op zich en we mogen rustig stellen dat dit het Oscar-feestje van de branche is.

Verloop: Om deel te mogen nemen, moest elke deelnemer voor de deadline een aantal vragen uitwerken. Deze vragen hadden betrekking op vakinhoudelijke kennis, ondernemerschap en toekomstvisie. Vervolgens beoordeelde een deskundige, onafhankelijke jury de ingezonden stukken, dit in combinatie met de bevindingen van een mystery guest, resulteerde in een toplijst van genomineerden, waaronder dus ook Sylvana! Ze heeft niet veel tijd om feest te vieren. Op 30 januari aanstaande heeft zij een persoonlijk gesprek met de vakjury. Tijdens dit gesprek zal zij de jury moeten overtuigen van haar onderscheidend vermogen. Zal dit haar lukken?

Sylvana: “Het enige wat ik ga doen is mijn motivatie en enthousiasme voor het vak overdragen op de jury. Niet alleen laten zien dat ik dagelijks geniet van mijn werk, maar vooral ook laten voelen dat ik elk woord ervan meen. Het zou zo’n eer zijn om deze prijs op 22 April in ontvangst te mogen nemen. Jarenlang heb ik als educator bij Dermalogica mijn best gedaan om collega’s enthousiast te maken voor het vak. Nu ik alles zelf in praktijk mag brengen, geeft dit mij zoveel voldoening. Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats! Dit alles zorgt ervoor dat ik vol vertrouwen 30 januari het gesprek in zal gaan, uiteraard op wat gezonde zenuwen na!”

Meedoen aan de Beauty Awards is een uitdagend traject voor Sylvana, maar alles met maar één doel in gedachten: op 22 april de felbegeerde Award in ontvangst te mogen nemen!

 

0

Start typing and press Enter to search