Ons team breidt uit!

 In Overig
Leuk, leuk leuk! ūüôā
We zijn blij, want volgende week start namelijk onze nieuwe collega Juli√ętte.
Ze is huidtherapeut en allround schoonheidsspecialiste. Ze zal gaan werken op een woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.  We stelden haar een paar korte vragen. Zo leren we ook een beetje de persoon achter de foto kennen. Benieuwd? Lees snel verder!

Wie ben je? 
Hi! Mijn naam is Juli√ętte en ik ben 28 jaar.¬†Ik heb huidtherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Toen ik begon aan mijn studie ben ik naar Amsterdam verhuisd, waar ik nu inmiddels samenwoon met mijn vriend. Oorspronkelijk komen wij uit het Noorden van Noord-Holland, maar we vinden dat hier voor ons allebei mogelijkheden liggen, zowel op werkgebied als priv√©.
Waarom ben je gaan werken in de Beauty branche?
Ik ben opgeleid tot zowel huidtherapeut als allround schoonheidsspecialiste. Vanaf de middelbare school stond zorg en uiterlijke verzorging al bovenaan mijn lijstje. Vooral toen ik zelf een virusinfectie in mijn gezicht kreeg en ik een behandeling onderging tegen mijn littekens. Het verbaasde me wat een huidtherapeut of schoonheidsspecialiste daar in kon betekenen voor mij en waardoor je er nu nagenoeg niets meer van ziet! Het fascineerde mij hoe hoog het zelf herstellend vermogen van de huid is en hier wilde ik meer over weten. In mijn omgeving merk ik dat veel mensen niet precies weten wat een huidtherapeut doet, als ik dan vertel dat ik daarnaast ook schoonheidsspecialiste ben weet iedereen het eigenlijk wel.
Wat is het verschil tussen een huidtherapeut en schoonheidsspecialist? 
Huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zijn beide professionals die opgeleid zijn om de huid te verzorgen. Toch is er wel degelijk verschil in opleiding. In de huidtherapie opleiding wordt je 4 jaar lang op HBO niveau opgeleid. Huidtherapie is een paramedisch beroep en we kunnen de zieke en/of beschadigde huid behandelen. Na de opleiding vallen wij onder een kwaliteitsregister. Om hierin geregistreerd te blijven zijn wij verplicht om bijscholing te volgen. Dit is natuurlijk goed om de kwaliteit te behouden, maar voor mijzelf geeft het ook de motivatie om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen te delen met andere professionals. Ik ben blij dat ik beide studies heb afgerond. Zo kan ik de klant van alle kanten helpen. Zowel met hoog geconcentreerde peelings als met massages, epileren en verven. juist de combinatie maakt het voor mij zo uniek!
Waarom heb je gekozen voor The Peeling Company?
Het uitvoeren van peelings en het werken aan huidverbetering heb ik al veel ervaring mee. Alleen de unieke manier waarop The peeling Company dit aanbiedt, benadert en onderbouwt ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Een plek waar huidverbetering en ontspanning samen komen.  Ook de producten waarmee ze werken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit maakte het voor mij interessant en zorgde dat ik direct enthousiast werd. Het is een klein en hecht team, hetgeen waar ik me zeker goed bij ga voelen. Ik geloof dat wanneer je een klein en hecht team bent, je sneller doelen bereikt.
Wat hoop je onze klanten te kunnen bieden? 
De behandelingen met peelings kunnen soms intensief zijn en daardoor ontstaat er vaak al snel persoonlijk contact, dit geeft mij veel voldoening. Ieder mens is uniek, elke huid is anders en daarom bestaat er geen standaardbehandeling voor mij. Het is dan ook een uitdaging om met deze achterliggende gedachte een passende oplossing te vinden voor iedere klant. Ik vind het daarom ook erg belangrijk om dit samen met de klant aan te gaan, om zo te gaan voor het beste resultaat.
Tot snel!
Veel liefs,
Juli√ętte
0

Start typing and press Enter to search