Klant in de spotlights!

 In Overig

Het succes van het afgelopen jaar is mede mogelijk gemaakt door het vertrouwen wat we van onze klanten kregen. Daarom zetten we onze trouwe klanten graag in het zonnetje! Vandaag stelden we een paar vragen aan Waffa. Wat is haar ervaring met The Peeling Company? Hoe is ze bij ons terecht gekomen en hoeveel behandelingen heeft ze tot nu toe bij ons gehad? Benieuwd? Lees snel verder….

Hoe ben je bij The Peeling Company terecht gekomen?

Ik zag jullie toen ik toevallig langs reed. Ik ben naar binnen gegaan om te informeren en werd zo goed en warm ontvangen. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt voor een behandeling.

Hoeveel behandelingen heb je tot nu toe gehad? 

Ik heb in totaal acht behandelingen gehad. Mijn eerste afspraak was op 12 september, twee weken nadat jullie open waren. Ik dacht eerst dat jullie er al veel langer zaten. Ik merkte er niets van dat jullie net open waren.

Ben je tevreden met het behaalde resultaat tot nu toe? Zo ja, waarmee het meest?

Ik ben zeer tevreden met de behandelingen die ik tot nu toe heb gehad. Toen ik mijn eerste afspraak maakte was mijn huid heel onrustig. Voor mijn eerste afspraak kreeg ik eerst een huidscan om mijn huid te analyseren, wat ik super vond! Zo kon ik ook zien waar precies de probleem zones lagen en dat zij de juiste behandeling kon toepassen. Sylvana adviseerde mij micro-dermabrasie in combinatie met een level 1 peeling en later zelfs met een level 2 peeling. Door regelmatig terug te komen voor een behandeling is mijn huid zichtbaar verbeterd. Ik merk dat mijn huid niet meer zo onrustig is als in het begin.

Wat maakt The Peeling Company in jouw ogen uniek? 

Bij The Peeling Company  word je bewust gemaakt van je huid. Hoe je huidverbetering kan realiseren door de juiste behandelingen te ondergaan en producten te gebruiken. Hier word je op een persoonlijke manier  met veel empathie en passie voor het vak behandeld. Je staat er als klant centraal!

 

0

Start typing and press Enter to search