Brush-on Sunscreen SPF 50, Onmisbaar voor elke huid!

 In Overig

De statistieken over het groeiend aantal mensen met huidkanker zijn angstaanjagend. Mede hierdoor proberen wij zoveel mogelijk mensen te informeren hoe zij hun huid het beste kunnen beschermen tegen daglicht. Want wat veel mensen niet weten is dat al het licht wat je kan zien bestaat uit UV stralen. UV-A is heel het jaar door aanwezig en zorgt voor A= Aging (huidveroudering) UV-B is alleen in de zomer aanwezig en zorgt voor B= Burning (verbranding). Het beschermen van je huid is dus heel het jaar door belangrijk en niet alleen in de zomer wanneer de zon echt schijnt. Meer lezen over de schadelijke effecten van UV stralen? Klik Hier

Wist je trouwens dat huidveroudering voor 90% wordt veroorzaakt door uv stralen?

We adviseren onze klanten altijd om de huid goed te beschermen, als het zonnetje schijnt het liefst elke twee uur. Alleen nu komt het; wat doe je als je make-up draagt? Hoe breng je dan opnieuw een SPF aan? Iets waar wij ook zo 1.2.3 geen antwoord op hadden. Totdat we enige tijd geleden in contact kwamen met Colorescience Sunforgettable SPF50 poeders. Met recht dé oplossing voor dit “probleem.” We willen namelijk allemaal onze huid goed beschermen, zolang niemand er wat van ziet. 🙂 We waren meteen onder de indruk en hebben hem zelf uitvoerig getest. Vandaag lezen jullie er alles over!

Sunforgettable® Brush-on Sunscreen SPF 50

Sunforgettable Brush-on Sunscreen biedt krachtige SPF 50 UVA en UVB bescherming en is te gebruiken zonder make-up of over je make-up. Ze zijn in 4 tinten verkrijgbaar (fair, medium, tan en deep) Het product is speciaal ontwikkeld om je huid gedurende de dag te blijven beschermen! Tot slot beschermd hij niet alleen tegen UV straling, hij matteert je huid ook direct zoals de meeste poeders dat doen.

Voordelen

  • Breedspectrum UVA-/UVB-bescherming tegen UV stralen.
  • Handige kwast om mee te nemen, makkelijk en zuinig in gebruik
  • Ook te gebruiken op een gevoelige of net behandelde huid.
  • Kan opnieuw over make-up worden aangebracht voor extra bescherming.
  • Biedt een lichte dekking om imperfecties te verbergen.
  • Veilig en niet-irriterend

Gebruik

Haal de beschermkap naar beneden, het rubberen elastiekje eraf en nu borstel je even over de rug van je hand tot er een goede hoeveelheid poeder ontstaat, nu is de kwast klaar voor gebruik! Ook heel geschikt voor mannen en kinderen! Doe hem gerust in je tas. Zo heb je altijd een goede bescherming bij de hand.

  • Prijs: €78,50 (met memberkorting €70.65)
  • Webshop: Klik Hier

Tip: in combinatie met een Dermalogica moisturiser inclusief spf ben je de gehele dag door extra goed beschermd!

 

0

Start typing and press Enter to search