BeautyJournaal: Beauty Awards 2018!

 In Overig

Onze Sylvana bij genomineerden Beauty Awards 2018!

 

En Monique is voorzitter van The Best Beautyproduct of the Year!

Maandag werden de genomineerden voor de mooiste prijs voor schoonheidsspecialisten bekend gemaakt en hoe mooi is het dat onze tester en vakvrouw Syvlana van Amerongen daar bij zit! Als Newcomer of the Year met haar geweldige salonconcept The Peeling Company. Het kon natuurlijk ook niet anders, zo vinden wij.

Sylvana is als voormalig Dermalogica trainster niet alleen vakinhoudelijk zeer goed onderlegd in het huidverbeteringsvak, ook zakelijk heeft ze een uitstekende focus. Haar instituut The Peeling Company (wat een geweldige naam ook!) in Amsterdam is pas enkele maanden open, maar begint al een begrip in de Van Baerlestraat en Oud-Zuid te worden.

24 genomineerden dit jaar

Er 24 genomineerden in zeven categorieën geselecteerd. De genomineerden maken zich nu op voor het laatste deel van de wedstrijd: jezelf presenteren in een gesprek met de vakjury. Op 22 april is de officiele uitreiking, en ik kan je vertellen dat dat een groot feest is vol verwachtingen en emoties. Ook de jureringsronden zijn pittig. Ik heb zelf twee jaar in de vakjury gezeten en van binnenuit kunnen meemaken hoe grondig de jury te werk gaat.

Deelnemers moeten ten eerste een zeer uitgebreid businessplan indienen waarop een eerste selectie van kandidaten plaatsvindt. Vervolgens gaat een mysterieguest bij een deel van de selectie aan het werk met een salonbezoek en behandeling en tot slot worden de genomineerden uit die eerste twee ronden uitgenodigd voor een live-gesprek tegenover een vakjury, en ook daar gaat het er pittig aan toe met inhoudelijke vragen.

Dit jaar bestaat vakjury uit Marjolein van Oostrum van de Nederlandse Cosmetica Vereniging en schoonheidsspecialisten en topondernemers Périne Heerooms, Marie-José Putman en Lies Wermers. Alle inzendingen zijn beoordeeld op vakbewkaamheid, ondernemerschap en communicatievaardigheden.

BeautyJournaal wenst alle genomineerden heel veel succes, en is trots op Sylvana! Tijdens de gala-uitreiking op 22 april wordt ook de The Best Beauty Product of the Year uitgereikt. Een award voor de mooiste nieuwe producten die op de beautybeurs zijn uitgekomen. Ik ben zelf dit jaar voorzitter van deze beautyprijs. Ook daar verheug ik me op!

Bron Beauty Journaal:  https://www.beautyjournaal.nl/2018/01/16/sylvana-genomineerden-beauty-awards-2018/

0

Start typing and press Enter to search