Beauty Awards 2018; Mystery Guest!

 In Overig

De Mystery Guest….

 

 

In mijn vorige blog heb ik jullie verteld dat wij onszelf hebben ingeschreven voor de Beauty Awards 2018 in het onderdeel “Newcomer of the year” Om mee te mogen doen aan de Beauty Award werd ons gevraagd in kaart te brengen wat onze visie is, ons onderscheidend vermogen, kennis, marketingstrategie, personeelsbeleid en wat onze toekomstplannen zijn. Hoewel wij een duidelijke visie hebben met ons bedrijf, heeft het veel tijd gekost om alles tot op de puntjes in kaart te brengen. Ik ben namelijk een eeuwige perfectionist. 🙂

Wachten…wachten en nog eens wachten…. Spannend!

Na het sluiten van de inschrijving beoordeeld de vakjury alle ingezonden stukken en selecteert per onderdeel een paar gegadigden. Deze kanshebbers krijgen vervolgens bezoek van een mystery guest. Niemand weet wanneer deze mystery guest komt. Wat het allemaal nog spannender maakt!

En daar was ze! 

Op vrijdag 29 december maakte de mystery guest zich na de behandeling kenbaar. Ik wilde een nieuwe afspraak inplannen en afrekenen. Ineens overhandigde de dame in kwestie een envelop en gaf aan dat zij de mystery guest is. Ik kon wel een gat in de lucht springen en was totaal overrompeld! Ik had helemaal niets door. Ongelofelijk!

Mijn ervaring.

Na het in gedachten overlopen van alle handelingen, zegt mijn gevoel dat het goed is gegaan. Ik heb me zoals altijd volledig ingezet en een behandeling uitgevoerd vanuit mijn passie voor de huid. Ik hoop dat dit ook zo is overgekomen. Het voelt goed om een bezoek te krijgen van de mystery guest. Hoewel het niets zegt over feit of we genomineerd zijn of niet, voelt het nu al als een soort erkenning voor het harde werken van de afgelopen maanden. Elke dag weer zetten Naf en ik ons namelijk volledig in om iedereen naar wens te behandelen, door ze net iets meer te geven dan ze gewend zijn. En wij hopen dat dit ook door de mystery guest zo werd ervaren. We wachten beiden in spanning af. Hopelijk horen we 15 januari dat we één van de genomineerde zijn.

Duimen jullie met ons mee?

Veel liefs,

Sylvana

 

0

Start typing and press Enter to search