Ons Team

The Peeling Company werkt met een sterk team van gepassioneerde schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten. Wij verstaan ons vak en zullen er alles aan doen om ons werk deskundig uit te voeren! We zijn altijd op zoek naar de beste behandelingen, meest innovatieve technieken en doeltreffende producten. Bovendien blijven we altijd bijleren. We hebben ANBOS-gecertificeerde opleidingen gevolgd, onze huidtherapeuten staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici zo houden we onze kennis op peil. Alleen zo kunnen wij jou de behandeling geven die je verdient! En je zo nóg mooier maken dan je al bent. Wij zullen er alles aan doen om jouw ervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken. 

Liefs, Team The Peeling Company

 

Sylvana

Eigenaresse & Huidtherapeut 
“Ik heb zoveel passie voor mijn vak! Dé reden waarom ik al vanaf mijn 18e als schoonheidsspecialiste werk en op mijn 30ste mijn bachelor diploma als huidtherapeut in ontvangst mocht nemen. Tijdens mijn afstuderen wist ik dat ik ooit een huidkliniek zou openen alleen gericht op peelings. Ik was er zo van overtuigd dat ik destijds al direct onze naam vast heb laten leggen. Ik geloof namelijk zo in de kracht van peelings. Nu 8 jaar later kan ik met recht zeggen dat ik mijn werk als specialiste en ondernemer met zoveel liefde uitvoer. Mensen gelukkiger maken is toch het leukste wat er is. Ik kan vol trots zeggen dat wij gewoon het leukste team hebben dat er bestaat. We vullen elkaar zo goed aan. Elke dag weer ga ik met plezier naar mijn werk. Dat is hetgeen waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en zaterdag. Liefs Sylvana” 

Lisa

Allround Schoonheidsspeiclaiste

“Mijn passie is huidverbetering. Ik vind het heel belangrijk om klanten een moment van rust en ontspanning te geven waardoor huidverbetering des te beter tot uiting komt. Samen met mijn klant maak ik graag een behandel & product advies waardoor we het optimale resultaat voor zijn of haar huid behalen, en de huid weer in top conditie word gebracht! Teamwork, samen met jou! Ik werk op een woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Liefs Lisa” 

Sanne

Allround Schoonheidsspeiclaiste

“Na het behalen van mijn opleiding Allround Schoonheidsspecialiste, ben ik me gaan verdiepen in de mogelijkheden om huidproblemen aan te pakken.
Dit heb ik gedaan op het gebied van huid verbeterende behandelingen zoals; chemische peelings, acne behandelingen en microneedling. Ook voeding speelt een belangrijke rol bij huidverbetering en heeft dus mijn aandacht.
Mijn ruime ervaring en passie voor de huid en haar problemen komen bij The Peeling Company helemaal tot zijn recht. Wat is er nu mooier dan samen met jou als klant tot het gewenste resultaat te komen. Dat is mijn allergrootste passie! Ik ben aanwezig op een; woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Liefs Sanne”

Chantal

Schoonheidsspeiclaiste

Door de vele mogelijkheden die er zijn bij The Peeling Company kunnen we elke klant een passende behandeling geven met hoogwaardige producten. Ik ben een gediplomeerd huidspecialiste en heb al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van gezichtsbehandelingen, huid verbeterende en huidverjongende behandelingen. Als huidspecialiste is het mijn doel om mensen te laten genieten van de behandeling en stralend de kliniek te laten verlaten. Ik ben aanwezig op een; maandag, dinsdag, donderdag en zondag. Liefs Chantal”

Bo

Allround Schoonheidsspeiclaiste

Ik ben werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Het fijnste aan mijn beroep is dat je luistert naar de behoefte van je klant en zo een persoonlijk behandelplan op kan stellen. Huidverbetering en daarnaast iemand laten ontspannen  geeft me elke dag weer zoveel voldoening! Niet alleen is de huid ons grootste orgaan, maar het weerspiegelt ook de gezondheid van de mens. Het is belangrijk dat we hier goed voor blijven zorgen. Je bent bij ons daarom aan het juiste adres. Ik ben aanwezig op een maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. 

 

 

0

Start typing and press Enter to search