Over ons

Wie zijn wij?

Met onze jarenlange ervaring, mogen wij onszelf de experts noemen op het gebied van huidverbetering. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een behandeling krijgt die bij hem of haar past. Zo krijg je bij ons altijd een gratis intake inclusief huidscan. Zo weten we precies wat jouw wensen zijn en welke behandeling daar goed op aansluit. Wij geloven ook in focus. Vandaar dat we onszelf hebben gespecialiseerd in peelings zowel chemisch, mechanisch als kruidenpeeling. Daarnaast krijg je bij ons altijd een uitgebreid (vrijblijvend) advies op maat.

Benieuwd hoe jouw huid er van binnen uit ziet? Kom dan gerust langs voor een gratis intake inclusief huidscan. Online een afspraak maken? Klik hier 

 

Wij bieden

Kwaliteit

Wij blijven voortdurend in ontwikkeling om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen blijven leveren.  Alle huidexperts zijn deskundig en blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen door het volgen van trainingen en opleidingen. Om kwaliteit te waarborgen, staan alle huidtherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici. Onze schoonheidsspecialisten zijn Niveau-4 Acne gespecialiseerd en ingeschreven bij het Anbos.

Maatwerk

Door een nauwkeurige huidanalyse tijdens een uitgebreid intake gesprek zijn wij in staat om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen. Zo krijg je precies wat je nodig hebt.

Service

Service staat bij ons centraal. Wij geven je meer dan waar je voor komt. Wij streven naar duurzame relaties, door individuele persoonlijke aandacht. Wij werken doelmatig en laten je niet onnodig lang wachten. Wij hebben oog voor onze klanten en hechten veel waarde aan persoonlijke en heldere communicatie. Wist je dat je bij ons de behandeling gratis krijgt als je langer dan 30 minuten moet wachten?

Betrokkenheid

Wij kennen geen nummers. Iedere klant is bij ons speciaal. Wij zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag samen met jou een team om zo meer resultaat te kunnen behalen.

Integriteit

Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Onze medewerkers zijn open en respectvol, zowel richting klant als naar elkaar. Privacy gevoelige informatie wordt met zorg behandeld

Wat doen onze Huidtherapeuten en Schoonheidsspecialisten?

Onze behandelaars zullen er alles aan doen om klachten als gevolg van huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. Onze behandelaars werken samen met huisartsen en medisch specialisten, zoals dermatologen en plastisch chirurgen. Het werkveld is breed en afwisselend. Patiënten kunnen van jong tot oud bij ons terecht met huidproblemen en wensen op het gebied van cosmetische verbeteringen. Daarnaast kan een preventief bezoek aan ons problemen of verergering van klachten voorkomen.

 Impressie

0

Start typing and press Enter to search