Persbericht: The Peeling Company winnaar Beauty Award voor beste schoonheidssalon van het jaar!

 In Nieuw

April 2022 – Onder grote belangstelling werden op 24 april de felbegeerde Beauty Awards uitgereikt. The Peeling Company was genomineerd in de categorie “Schoonheidssalon van het jaar – grote salon”, en heeft de eerste prijs gewonnen! Deze award is een kroon op het werk van S heel het team! Samen staan ze sterk en hebben ze laten zien welke kwaliteiten ze in huis hebben. De hele zaal plus de aanwezige pers en fotografen, begroetten de winnaars die op het podium gehuldigd werden vol enthousiasme.

De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor professionals in de skin care branche. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland.

De route naar het winnen van de Beauty Award

Nadat The Peeling Company was ingeschreven in de categorie “schoonheidssalon groot” werd de inzending door de juryleden beoordeeld tijdens een jurybijeenkomst. Vervolgens kregen de geselecteerde salons, waaronder The Peeling Company, een bezoek van een Mystery Guest. Dit betekende overigens niet dat deze The Peeling Company gelijk genomineerd was. Na de jurybijeenkomst die op het bezoek van de Mystery Guest volgde werden er per categorie drie genomineerden vastgesteld, waaronder The Peeling Company. Woensdag 16 maart mocht Sylvana zichzelf verdedigen voor de jury. Ze kreeg daarbij de kans om haar passie over te dragen. En dat is gelukt! De jury heeft duidelijk gezien dat The Peeling Company er alles aan doet om hun kernwaarden; kwaliteit, service, kennis en maatwerk na te leven.

Juryrapport winnaar: Schoonheidssalon van het jaar, groot

De jury over Sylvana: Sylvana heeft zich laten zien als een echte ondernemer met visie én structuur in haar bedrijf. Ze neemt haar ondernemerschap continu onder de loep en steltdeze bij daar waar nodig. Door kritisch te blijven en te zien waar de goede punten liggen maar ook zeker de verbeterpunten, is zij in staat steeds weer de volgende stap te nemen. Er wordt gewerkt met heldere marketingplannen waarin goed de vertaalslag wordt gemaakt van de vakkennis naar de consument. Ook de manier waarop deze ondernemer met de coronaperiode is omgegaan, heeft laten zien dat zij het winnen van de award meer dan waard is.

The Peeling Company is uniek!

The Peeling Company heeft laten zien dat ze zich kunnen onderscheiden van de andere grote salons door onder andere hun keuze voor de niche peelings, hun uitgebreide kennis van de huid en ingrediënten, hun oog voor detail en hun heldere en professionele visie op het runnen van de business

0

Start typing and press Enter to search