Nieuw seizoen? nieuwe skin care routine!

 In Nieuw

Pas je skin care routine aan, aan het seizoen 

Waarschijnlijk denk je nu: ‘Waarom zou ik iets veranderen? Ik heb net de perfecte routine gevonden?!’ We snappen je helemaal. Maar net zoals bij de rest van onze huid, kan de behoefte veranderen tijdens de verschillende seizoenen. Geen zorgen, want deze switch hoeft niet heel moeilijk te zijn. Vaak is het een simpele stap: het toevoegen van een hydraterende serum of de overstap naar een meer voedende moisturizer. Welke stap het ook zal zijn, het is belangrijk welke verandering het is en waarom! Wij geven jou daarom een algemene guideline wanneer je overweegt om een aantal kleine veranderingen door te voeren tijdens de wisseling van de seizoenen.

Welke huidverzorgingsproducten zijn belangrijk tijdens de herfst? 

De herfst is bij veel mensen één van de favoriete seizoenen; het weer wordt weer wat kouder en de natuur transformeert in prachtige kleuren. Op dit moment ervaart onze huid hetzelfde als tijdens de lente. Er verandert niet heel veel aan onze huid, behalve … allergieën. De herfst is een tijd van het jaar dat veel mensen verschillende allergieën ervaren. Het advies voor onze huid tijdens de herfst, lijkt op het advies tijdens de lente. Maar omdat in ons kikkerlandje de temperaturen al aardig laag kunnen zijn, is het aan te raden om een product toe te voegen die de huid kalmeren en verzachten.

Wat moet je doen tijdens de herfst ?

  • De herfst is een tijd in het jaar dat je last kunt hebben van allergieën
  • Probeer skin care die de huid kalmeert en verzacht, wanneer de temperaturen verder dalen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze UltraCalming lijn
  • Zorg dat je je huid voldoende hydrateert

Winterlaagjes … voor je huid 

De magische tijd van de winter. Sneeuw, de feestdagen, koude wind gecombineerd met een winterzonnetje. What could go wrong? Nou … veel! Hoe kouder en droger de lucht wordt, hoe meer je huid last kan hebben van gevoeligheid en irritaties. Het is belangrijk om deze symptomen te bestrijden met hydraterende en kalmerende producten. Voedende moisturizers zijn zeer effectief tijdens de winter. Ze beschermen de huid met een laag van hydratatie, maar zorgen er ook voor dat eventuele roodheid verminderd. Dikkere en voedende moisturizers hebben de eigenschap om vocht vast te houden en zo de huid gehydrateerd te houden.

Winter skin care routine tips

0

Start typing and press Enter to search