Favoriete dermalogica producten van Courteney Cox

 In Nieuw

Courteney Cox crashed onze Futre Industry Professionals Day op 26 April in het International Dermal Institute in Los Angeles, Californië. Ze verraste daar 200+ studenten van universiteiten in Zuid Californië; deze toekomstige skin care professionals hebben zich ingeschreven om hun licentie als Dermalogica huidexpert te behalen.

Nieuwgierig om te leren, rende ze de klas is om deel te nemen aan een live, hand-on demo, waar Dermalogica Pro’s haar begeleidden bij het geven van een professionele huidbehandeling. Dermalogica trainers lieten zien Courteney zien hoe ze haar exfoliatie routine kon verbeteren met de pro “mixing my mic” techniek, de eerste van vele pro tips die nog zouden volgen.

Maar Courteney was er niet alleen om huidtips te krijgen. Ze is een samenwerking aangegaan met Dermalogica om de originele skinfluencers – professionele huidtherapeuten – in de schijnwerpers te zetten. Dermalogica traint elk jaar 100.000 huidprofessionals om hun expertise te vergroten en hun carrière in de professionele huidverzorgingsindustrie te ondersteunen. Onze industrie is een van de grootste aanjagers van ondernemerschap voor vrouwen en ontsluit meer bedrijfseigendom dan de particuliere sector. Het is ook één van de meest inclusieve industrieën voor de gemarginaliseerde gemeenschappen en mensen met leerproblemen.

Courteney maakte kennis met Dermalogica tijdens de opnames van Friends, omdat het gebruikt werd in de badkamer van Monica en Rachel! Ze is al jaren fan van het merk en gebruikt regelmatig Daily Microfoliant & Dynamic Skin Recovery SPF50. We zijn heel blij om samen te werken met Courteney Cox om het belang van de professionele expertise te benadrukken en een positieve kracht te zijn voor de industrie.

0

Start typing and press Enter to search