Phyto Nature Firming Serum

 In Gezichtsverzorging, Huidveroudering

 

Veel mensen zullen het wel volgende wel herkennen – we struinen het  internet af naar dè perfecte rimpel crème. We spenderen honderden, soms wel duizenden euro’s aan crèmes die niet voldoen aan onze verwachtingen. Maar zoeken we hierbij wel in de juiste plek? Als we namelijk weten waardoor onze huid verouderd, kunnen we hier ook gericht op gaan werken. Vandaar dat Dermalogica hier grondig onderzoek naar heeft gedaan. Aan de hand van alle gegevens komen zij binnenkort met een gloednieuw product. Niet zomaar een product! Vandaag lezen jullie er alles over! Ook waarom wij er enthousiast over zijn! 🙂 Maar voordat ik daarmee begin, eerst nog even een klein beetje theorie over hoe onze huid precies verouderd. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

 

Hoe verouderd onze huid?

Vandaag de dag kunnen we niet alleen vertrouwen op goede genen om onze huid jong en gezond te houden. Wat we nu weten, is dat er twee factoren belangrijk zijn voor het verouderen van onze huid. Onze genen en daarnaast ook factoren van buitenaf ook wel exposoom genoemd. Hiermee bedoelen we alle factoren van buitenaf, zoals; stress- en slaappatronen, blootstelling aan UV, huidverzorgingsproducten, luchtvervuiling, voedingskeuzes, roken, je omgeving, zelfs de relaties die je hebt kunnen van invloed zijn op je huid. 


Uit onderzoek tussen tweelingen is ook gebleken dat de huid van degene met ideale omgevingsfactoren, minder snel verouderde. (zie afbeelding)  Op het eerste gezicht lijkt dit misschien triest nieuws, maar in feite weten we hierdoor dat we dus wel invloed kunnen uitoefenen op hoe onze huid verouderd. Ook bij de tweede afbeelding is duidelijk te zien hoeveel invloed UV stralen hebben op onze huid.


En nu?

Hoe kunnen we in ons moderne drukke leven en in een snelgroeiende wereld grip krijgen op deze door omgevingsfactoren veroorzaakte huidveroudering en daarnaast ook de gezondheid van onze huid beschermen? Daar heeft Dermalogica een oplossing op gevonden! Dermalogica introduceert een nieuwe manier van kijken naar onze huidveroudering, door in hun nieuwste product voor het eerst gebruik te maken van Biomimicry Technologie. Hiermee reactiveert en beschermt deze twee fasen formule de natuurlijke processen van de jonger-uitziende huid voor het verminderen van de voortijdige tekenen van huidveroudering en biedt het serum een direct liftend, verstevigend en revitaliserend effect. Voor een maximale impact op de huid, worden alle actieve ingrediënten pas op de huid met elkaar gemengd.

 

 

 

Bewezen voordelen:
  • Verstevigt: minimaliseert fijne lijntjes na slechts 1 applicatie
  • Lift: vermindert zichtbare rimpels in 4 weken
  • Revitaliseert: verheldert de huid na slechts 1 applicatie

 


Verstevigende fase

 

Nieuwe energie!

De cellen die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van Collageen en Elastine worden naarmate we ouder worden minder productief, waardoor er minder bouwstoffen worden aangemaakt. Hierdoor zullen er meer tekenen van huidveroudering verschijnen zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping. Dermalogica ’s nieuwste serum bevat Palmitoyl Tripeptide-28. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat deze Collageen en Elastine “Fabriekjes” weer worden geactiveerd. Hierdoor worden er naarmate we ouder worden niet alleen cellen afgebroken, maar ook weer opnieuw aangemaakt. 

“Zombie” cellen

Samen met een afname van de afweer en structuur van onze huid, kunnen sommige van onze huidcellen vijandig worden naarmate we ouder worden en veranderen van gezonde huidcellen in ‘zombie’ huidcellen die huidveroudering versnellen door schadelijke stoffen af te scheiden. Een ander designerpeptide die hier actief tegen werkt isTrifluoroacetyl Tripeptide-2. Dit geavanceerde peptide houdt de zombiepopulatie op afstand door de gezondheid van de huid te verbeteren.

 

Liftende fase

 

 

De liftende fase van het Phyto-Nature Firming Serum bevat krachtige antioxidanten zoals Amazonian Camu Camu, een ‘jeugdbes’ uit de Amazone. Niet zomaar een ingrediënt, het bevat namelijk 60 keer meer vitamine C dan een sinaasappel en heeft het vermogen om schadelijke vrije radicalen onschadelijk te maken, waardoor de huid minder snel beschadigd. Daarnaast zorgt Hyaluronzuur van de nieuwste generatie voor een onmiddellijk vullend effect. Een beetje te vergelijken met een spons die al het water opzuigt en zo weer volume krijgt! 🙂

 

 

Amazonian Camu Camu, een ‘jeugdbes’ uit de Amazone. Niet zomaar een ingrediënt, het bevat namelijk 60 keer meer vitamine C dan een sinaasappel

 

Hoe te gebruiken?

Breng 1-2 pompje(s) aan in je handpalm en meng de twee serums licht door elkaar en breng aan op een gereinigd gelaat en hals. Kan in de ochtend en/of avond worden gebruikt. Ga verder met je geadviseerde dermalogica moisturizer met SPF. 

 

  • Prijs:  €154,90 (Onze members krijgen 10% memberkorting!)
  • Verkrijgbaar vanaf 26-09-2019

 

0

Start typing and press Enter to search