Oxygen Gel van Decaar, een “MUST” voor elke huid!

 In Gezichtsverzorging

 

De Oxygen Gel is met recht één van onze meest favoriete producten van Decaar! De geur alleen al! Daar kun je niet anders dan verliefd op worden. Serieus, ik overdrijf niet. 🙂 En omdat we er zo fan van zijn, willen we natuurlijk alle info met jullie delen. Deze lijn van Decaar bestaat uit meerdere producten, maar vandaag gaan we het eerst hebben over deze topper! Benieuwd? Lees snel verder!

 

Wist je trouwens dat je bij ons als member altijd 10% korting krijgt op ons gehele assortiment? 🙂 Zowel in onze webshop als in onze winkel (Van Baerlestraat 101H, Amsterdam)

 

Wat is Perfluorcarbon? 

 

Met het ouder worden gaan alle functies van de huid en de aanmaak van nieuwe cellen trager verlopen. De zuurstofconcentratie in de huid wordt minder, collageen en elastine wordt afgebroken en geleidelijk aan verslapt de huid en ontstaan er rimpels. Speciaal voor dit proces heeft Decaar dit product ontwikkeld. Het stimuleert de natuurlijke processen van jouw huid, zodat jouw huid zichzelf weer gaat hersellen en opbouwe. Maar naast dat het de groei stimuleert, zorgt de zuurstoftoename er ook voor dat er minder worden afgebroken. Je huid trekt als een spons alle zuurstof en vocht naar zich toe en houdt het vervolgens langer vast. Dit alles wordt gedaan door het ingrediënt perfluorcarbon ook wel “zuurstofdrager”genoemd. De Oxygen Gel bevat maar liefs 15% perfluorcarbon en het serum zelfs 25%! 😀 

 

Voordelen

  • Geeft je huid een energie boost!
  • Verbetert immuunsysteem van je huid
  • Vermindert het aantal schadelijke vrije radicalen
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Hydrateert de huid intensief

 

 

Wist je dat Oxygen Gel perfect werkt als aftersun? Hij werkt ontstekingsremmend, vocht regulerend en verzachtend, wat je huid na een dag te veel zon heel goed kan gebruiken. Dit maakt dat de gel trouwens ook een MUST na een kruiden -of chemische peeling!

Hoe gebruik je het?

Breng de gel als eerste stap na het reinigen aan, voordat je andere huidverzorgingsproducten gebruikt. Zo kunnen de actieve ingrediënten jouw huid beter stimuleren. Ideaal voor het gezicht, ogen, hals en lichaam. Geschikt voor alle huidtypen, zowel overdag als ’s avonds. Biedt tevens kalmering aan voor een gevoelige huid na ontharing en eventueel als aftershave balsem. Dus perfect voor zowel man als vrouw!

 

Prijs: €56,70 – als member betaal je €51,05 🙂

Webshop: Klik hier

0

Start typing and press Enter to search