Sound Sleep Cocoon

 In Gezichtsverzorging

Slaap wordt steeds vaker gezien als verloren tijd, zeker in een maatschappij waarin we altijd bereikbaar willen zijn en ‘aan’ moeten staan. Dat terwijl een goede nachtrust zoveel voordelen heeft! Wanneer we slapen verwerkt ons brein informatie en versnelt ons cellulair herstel. Sterker nog: bepaalde delen van onze hersenen zijn ’s nachts het meest actief. Ons lichaam maakt ‘s nachts het slaapverwekkende stofje melatonine aan. Dit stofje staat bekend om de antioxidant-eigenschappen. Ook vermindert de hoeveelheid stresshormonen zoals cortisol terwijl we slapen, waardoor de huid zich gemakkelijker kan herstellen en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Slapen zorgt er ook voor dat ons lichaam meer collageen aanmaakt, wat fijne lijntjes vermindert en ervoor zorgt dat er meer groeihormoon wordt aangemaakt. Dat verstevigt de huid en heeft een positieve invloed op onze spiermassa.

Voordelen: 
  • Vermindert tekenen van vermoeidheid en revitaliseert de huid.
  • Hydrateert, verheldert en maakt de huid zacht.
  • Verbetert en verheldert de huidskleur.
  • De essentiële oliën werken heel de nacht door, verbeteren de gezondheid van de huid en bevorderen een, rustige slaap.
  • Zorgt voor een zichtbare stralende huid in de ochtend.

 

Wist je dat:
45% van de wereldbevolking gezondheidsproblemen en een verminderde kwaliteit van leven ervaart vanwege slaapproblemen

 

Sound Sleep Cocoon is geformuleerd om ’s nachts zijn werk te doen. Het product werkt samen met het circadiaans ritme van de huid. Het circadiaans ritme is een vastgesteld ritme van biologische activiteit, overdag en ’s nachts. Het is gebaseerd op de natuurlijke manier waarop ons lichaam reageert op licht en donker. Bij het ontwikkelen van Sound Sleep Cocoon hebben de huidexperts van Dermalogica en het IDI uitvoerig onderzocht welke ingrediënten en formules optimaal nachtelijk huidherstel bieden. Deze gel-crème met actieve ingrediënten werkt samen met het biologisch ritme van de huid. De formule verheldert, bevordert een goede nachtrust en zorgt voor een stralende huid de volgende ochtend.

Hoofdingrediënten & voordelen

  • Perzische zijdeboom: revitaliseert de huid en vermindert tekenen van vermoeidheid.
  • Whu-zhu-yu extract: dit Chinese extract zorgt voor zichtbare verheldering van de huid.
  • Kakadu (pruim) extract: dit extract is rijk aan vitamine C en verheldert en egaliseert de huid.
  • Tamarindezaad: creëert een ‘cocon’ van comfort voor de huid, verzacht en hydrateert.
  • Essentiële oliën: de door beweging geactiveerde essentiële oliën uit Franse lavendel, Sandelhout en Patchouli kalmeren de huid en bevorderen een goede nachtrust.

Hoe te gebruiken

Breng aan over het gereinigde gezicht en de hals als laatste stap in de verzorgingsroutine. Laat de gel-crème goed inwerken. Voor optimale nachtelijke hydratatie kan Sound Sleep Cocoon over een andere Dermalogica moisturizer heen aangebracht worden.

 

De Sound Sleep Cocoon is vanaf 19 maart bij ons verkrijgbaar via onze winkel en webshop. Benieuwd naar hoe hij aanvoelt? Kom gerust bij ons langs om hem uit te proberen.

Altijd op de hoogte zijn van alle nieuwtjes? Volg ons dan ook via Facebook en Instagram #thepeelingcompany

 

 

 


Bron: www.dermalogica.nl 

0

Start typing and press Enter to search