Prisma Protect spf30

 In Gezichtsverzorging

Smart homes, smart phones, smart cars. In de technisch ontwikkelde wereld waarin we leven verwachten we steeds meer van onze spullen en van onszelf. Geboren als multitaskers hebben we allen een druk leven met sociale verplichtingen, gezin en ambitieuze carrières. Wat we ons niet realiseren is het feit dat onze huid eveneens overuren maakt: terwijl wij druk zijn met onze dagelijkse bezigheden staat onze huid overdag in de beschermmodus. De huid is druk bezig met het afweren van beschadigende indringers zoals UV-straling en luchtvervuiling en te beschermen tegen de vrije radicalen die de huidschade veroorzaken. Mede dankzij de hectische levensstijl en veranderende omgevingsfactoren zien we dat mensen hun huid vaak niet of onvoldoende beschermen tegen alle uitdagingen die het moderne leven hun huid biedt – uitdagingen die niet alleen UV-straling en luchtvervuiling, maar ook dehydratatie en vrije radicalen schade omvatten.

Prisma Protect SPF30

 

Dermalogica lanceert op 7 maart een nieuwe innovatie: Prisma Protect SPF30 – een licht-geactiveerde multitasking moisturizer die zowel breed-spectrum bescherming biedt en de toekomstige tekenen van huidbeschadiging voorkomt. Deze unieke formule met innovatieve intelligente drone-technologie die geactiveerd wordt door daglicht zet zichtbaar licht om in celenergie voor extra helderheid. Deze alles-in-een multitasking SPF moisturizer is geschikt voor alle huidtypes en biedt de belangrijkste huidverzorging voor een beschermde, stralende en gehydrateerde huid.

Prisma Protect spf30 is namelijk zo geformuleerd dat deze maar liefst 85% luchtvervuiling blokkeert en zorgt voor een stralende, goed gehydrateerde en beschermde huid.

Wat is het

Prisma Protect SPF30 is een ware master multitasker voor de huid. De moisturizer is zo geoptimaliseerd dat deze proactief samenwerkt met de dagelijkse, natuurlijke beschermmodus van de huid. De Prisma Protect SPF30 is in staat om optimale bescherming te bieden tegen UV schade, luchtvervuiling en vrije radicalen.

 

Voordelen

 • Beschermt – tegen UV-straling, vrije radicalen schade en luchtvervuiling met krachtige antioxidanten en een breedspectrum UV bescherming.
 • Hydrateert – voor een zichtbare zachte huid gedurende de dag door geavanceerde vochtmagneten.
 • Perfectioneert –  de natuurlijke gezonde uitstraling van de huid door een intelligente Drone Technologie.

Voor wie?

 •  Prisma Protect SPF30 is voor vrouwen en mannen die hun huid proactief willen beschermen tegen beschadiging die kan leiden tot tekenen van
  huidveroudering.

Ingrediënten

 • Intelligente Drone Technologie levert capsules gevuld met een fotosensitief ingrediënt (chromofoor) waardoor de huid meer gaat stralen.
 • Geavanceerde vochtmagneten zorgen voor een intense hydratatie gedurende de gehele dag.
 • Matcha thee neutraliseert vrije radicalen en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van pollutie.
 • Avobenzone, Homosalate, Octisalate en Octocrylene bieden een breedspectrum UVA en UVB bescherming in spf30.
 • Een bioferment van Salie verheldert, verzacht en egaliseert de huid.

Gebruik

 • Breng in de ochtend na de reiniging en toner een royale hoeveelheid aan op gezicht, hals en decolleté bij voorkeur 30 minuten voor blootstelling aan
  de zon aan.

Prijs 

 • €67,90 – 50 ml (onze members krijgen 10% korting)
 • €20,90 – Travel size 12 ml
 • Verkrijgbaar vanaf 7 maart
 • Japanse Matcha thee biedt 100 keer meer polyfenolen dan traditionele groene thee met daarbij een excellente antioxidant bescherming waardoor vrije radicalen worden geneutraliseerd voordat ze schade kunnen aanrichten.

  Prisma Protect spf30 is zo geoptimaliseerd dat deze proactief samenwerkt met de dagelijkse beschermmodus, wanneer de huid van nature bezig is je te beschermen tegen UV licht en omgevingsfactoren. Laten we eens gaan kijken hoe Prisma Protect spf30 samenwerkt met de huid en in staat is optimale bescherming te bieden tegen UV schade, luchtvervuiling en vrije radicalen en hoe de innovatieve technologie die dit mogelijk maakt.

   

  Eén van de unieke eigenschappen van Prisma Protect spf30 is dat het de huid intensief beschermd op het moment dat deze in contact komt met licht door het ondersteunen van de circadiaanse ritmes. Dit zijn periodes van biologische activiteit die plaatsvinden wanneer we wakker zijn en wanneer we slapen, gecontroleerd door hoe onze biologische klok reageert op licht en donker. Gedurende de dag werken de huidcellen hard om zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling en vrije radicalen. Prisma Protect spf30 ondersteunt deze dagelijkse natuurlijke bescherming door een breedspectrum SPF bescherming en hij blokkeert maar liefst  85% fijn stof uit de vervuilde lucht om ons heen door de aanwezigheid van krachtige antioxidanten.

  Om de huid zo goed mogelijk te beschermen is het belangrijk om de huid zowel overdag als in de avond goed te ondersteunen. Naast Prisma Protect spf30 heeft Dermalogica voor in de avond de Sound Sleep Cocoon ontwikkeld. Deze herstelt de huid intensief in de avond.

   

  Prisma Protect spf30 in de ochtend: beschermmodus

  • Cellen beschermen tegen UV licht
  • Natuurlijke antioxidant bescherming
  • Piekuren: 07.00-11.00

  Sound Sleep Cocoon in de avond: herstelmodus 

  • Celvernieuwing verdubbelt
  • Collageen productie stijgt
  • Celschade wordt hersteld
  • Lichaamstemperatuur stijgt waardoor de huid meer vocht verliest
  • Melatonine productie stijgt waardoor opgelopen UV schade wordt gerepareerd
  • Piekuren: 21.00-24.00

  Webshop: Klik hier

   

   


  Geavanceerde vochtmagneten voor optimale hydratatie

  Plantaardig verkregen hydratatie die de hele dag doorwerkt. Een uniek huidindentiek complex (Saccharide Isomeraat) dat zich perfect hecht aan de huid waardoor water als een magneet aan de huid wordt aangetrokken. Het resultaat is een zichtbare zachtere en gladdere huid die de gehele dag gehydrateerd aanvoelt.

   


  Intelligente drone technologie voor een stralende huid

  Intelligente drones gebruiken zichtbaar licht in het voordeel van de huid door het afleveren van de door licht geactiveerde Chlorella alg naar de huidcellen. Hierdoor wordt energie in de cellen gestimuleerd voor een zichtbaar stralende huid.


  Wil je graag weten of de Prisma Protect Spf30 goed is voor jouw huid? Tijdens een gratis intake inclusief huidscan krijg je een volledig advies afgestemd op jouw huid. Online een afspraak maken? klik hier 

  0

  Start typing and press Enter to search