NIEUW! Awaken Peptide Eye Gel

 In Gezichtsverzorging, Nieuw

Of het nu veroorzaakt wordt door slaaptekort, allergieën, veroudering of bepaalde levensstijlfactoren, gezwollen of vermoeide ogen kunnen iedereen treffen. Allergieën kunnen ontstekingen rond de ogen veroorzaken, terwijl vroegtijdige huidveroudering kan leiden tot wallen in de onderste oogleden. Ook late nachten, zout eten of te lang in de zon zitten kunnen wallen rond de ogen veroorzaken. En hoewel er talloze redenen zijn waarom we gezwollen onder ogen kunnen hebben, is één ding zeker – wallen maken dat we er vermoeid uit zien.

Dermalogica’s Awaken Peptide Eye Gel maakt gebruik van krachtige verstevigende peptiden en van planten afgeleide technologie om de zichtbaarheid van wallen en fijne lijntjes te verminderen. Deze gewichtloze, hydraterende, vochtafdrijvende ooggel verstevigt en egaliseert de huidstructuur voor een energieker uiterlijk. Verkrijgbaar vanaf 27 januari.

Awaken Peptide Eye Gel in een oogopslag

Wat is het?

 • Een verstevigende, hydraterende ooggel die helpt bij het minimaliseren van wallen en fijne lijntjes.

Voordelen

Iedereen heeft wel eens last van gezwollen of vermoeide ogen. Slaapgebrek, seizoensgebonden allergieën en de natuurlijke beweging van vetweefsel in het onderste ooglid veroorzaakt door veroudering, zijn slechts enkele van de veel voorkomende oorzaken van gezwollen ogen. Awake peptide eye gel;

 • Vermindert de zichtbaarheid van wallen rondom de ogen
 • Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels
 • Verstevigt zichtbaar en maakt de huidtextuur gladder.

Voor wie?

 • Geschikt voor alle huid condities.

Hoe te gebruiken?

 • Breng aan onder de ogen en langs het oogkasbot. Uit de ogen houden.

Hoofdingredienten

Gezien de verschillende huidaandoeningen die kunnen bijdragen aan gezwollen ogen, is het belangrijk om bepaalde belangrijke werkstoffen in het huidverzorgingsregime op te nemen. Regelmatige hydratatie en versterking van de vochtbarrière van de huid zullen bijdragen aan een gladdere, stralender en gezonder uitziende huid.

 • Palmitoyl TetrapeptideDiosmine en Forskoline is een mix van zeer actieve peptiden die de zichtbaarheid van gezwollen ogen helpt te verminderen.
 • Diosmine, zoals de antioxidante eigenschappen van cafeïne kunnen helpen bij het verminderen van wallen rond de ogen.
 • Extract van Rozemarijnblad, Chrysine een gladmak- ende peptide, worden gecombineerd om een andere zeer actieve mix te creëren die de huid kalmeert en helpt om de zichtbaarheid van gezwollen ogen te verminderen.
 • Biosynthetisch Barnsteenzuur is geïnspireerd op een heilzame bacterie die onder een Zwitserse gletsjer is ontdekt; deze actieve stof helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen en zorgt voor een stralende, gezond uitziende huid.
 • Bambara boon Extract minimaliseert fijne lijntjes en rimpels en maakt de huid gladder en stralender..
 • Jojoba Ester heeft een structuur die sterk lijkt op die van de natuurlijke lipiden van de huid. Dit zorgt voor een versteviging en versterking van de huidbarriere,wat de hydratatie, het herstel van de barrière en de algemene veerkracht van de huid bevordert.
 • Cafeïne – bevat flavonoïden, waarvan bekend is dat ze antioxiderende eigenschappen hebben die kunnen helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen die oogwallen kunnen verergeren.

Wil je Awaken Peptide Eye Gel een keer uitproberen? Klik hier voor onze webshop.

Vraag en antwoord

Kan ik Awaken Peptide Eye Gel gebruiken met andere Dermalogica producten?

 • Awaken Peptide Eye Gel kan geïntegreerd worden in elke bestaande Dermalogica behandeling. Vervang het huidige oogproduct voor Awaken Peptide Eye Gel in de ochtend en ga door met de bestaande behandeling.

Kan ik na Awaken Peptide Eye Gel een SPF aanbrengen voor UV protectie?

 • Breng zachtjes een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan rond de ogen en wacht tot het geabsorbeerd is, ongeveer 1 minuut. Breng vervolgens een dun laagje Invisible Physical Defense SPF 30 op de hele oogcontour aan, vanuit de buitenste ooghoek naar binnen toe vervagend.

Kan mijn klant dit product gebruiken met make-up?

 • Deze snel absorberende formule is gemakkelijk te combineren met een concealer. Breng voorzichtig een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan, wacht tot deze geabsorbeerd is en breng vervolgens een dun laagje concealer aan.

Wat maakt dit product anders dan Stress Positive Eye Lift?

 • Stress Positive Eye Lift is een revitaliserend ooggel-crème-masker, het beste voor wekelijkse behandelingen. Het maakt gebruik van een actieve, verkoelende gel-crème om de oogleden te hydrateren en te verhelderen, waardoor zichtbare tekenen van stress zoals donkere kringen verminderen. Awaken Peptide Oog Gel is een dagelijkse behandeling die helpt bij het verminderen van wallen en fijne lijntjes, met blijvend resultaat na verloop van tijd.

0

Start typing and press Enter to search