DÉCAAR’S MUST HAVES!

 In Gezichtsverzorging

Het belang van reinigen 

Onze huid is ons hele leven bij ons en krijgt helaas veel te verduren. Wat jammer dat we juist onze huid niet altijd de aandacht krijgt die deze nodig heeft, dit terwijl deze ons beschermd tegen alle invloeden van buitenaf, zoals; vuil, zon en bacteriën. Wanneer je je huid niet goed reinigt zal je serum, masker of moisturiser niet goed hechten en kunnen de belangrijke werkstoffen niet goed hun werk doen. Zo investeer je wel in de juiste, hoogwaardige producten, echter zullen deze producten nooit volledig hun werk kunnen doen. Zonde! Zeker als je zo je best doet deze goed te verzorgen. Daarom leer je in de blog alles over Decaar’s Essentials. Voor elke huidconditie hebben we de juiste oplossing!

DÉCAAR Essentials 

Wist je dat 70% van de huidverbetering wordt behaald door het gebruik van de juiste thuisverzorgingsproducten? Er zijn vier stappen essentieel bij het verkrijgen en behouden van een gezonde en mooie huid, namelijk:

  • Het reinigen van de huid;
  • Het aanbrengen van een lotion;
  • De huid voeden met een 24-uurs crème;
  • Beschermen met een SPF.

Stap 1: Reinigen met een cleanser 

Bacteriën & vuiligheid: Wist je dat je je huid gemiddeld zo een 300 (!) keer per dag aanraakt? Natuurlijk gebeurt dit onbewust, maar let er maar eens op: je krabbelt even aan je neus, strijkt langs je wang, zit te mijmeren en leunt op je gezicht. Het klinkt veel, maar het is daadwerkelijk waar. Stel je eens voor hoeveel bacteriën er op deze manier worden overgedragen. Hier wil je toch niet mee gaan slapen?!

Vet en afvalstoffen: Gedurende de nacht is het de regeneratieve fase van de huid. Onze huid herstelt schade die gedurende de dag is ontstaan. Tijdens dit proces ontstaat er talg (vet) en andere afvalstoffen. Met een laagje aan deze stoffen word jij wakker. Niet fijn toch? Daarom is ook het reinigen in de ochtend van belang.

Betere opname: Een schone huid zorgt ervoor dat werkstoffen uit verzorgingsproducten beter worden opgenomen. Daarnaast bevatten de Cleansers van DÉCAAR specifieke ingrediënten die in synergie (1 + 1 = 3) samenwerken met de overige producten uit de Essentials. Dit betekent meer resultaat bij het verbeteren van jouw 

Shop hier alle reinigingen van Decaar met 10% korting!

Stap 2: De huid weer in balans brengen met een lotion 

Het kraanwater in Nederland is nogal ‘hard’. Hierdoor kunnen zeepresten niet goed oplossen en komen ze samen met de mineralen uit het water (bijvoorbeeld kalk) op je huid terecht. Dit kan leiden tot een droge en trekkerige huid, en op den duur de huid gevoelig en schilferig maken. Een lotion ontdoet je huid van dit alles, kalmeert en hydrateert en heft zo de irriterende werking van het water op. pH-waarde neutraliseren: Cleansers en het water waarmee deze worden verwijdert, kunnen de pH-waarde (zuurtegraad) van je huid veranderen. Een lotion neutraliseert de pH-waarde, wat ervoor zorgt dat de werkstoffen van jouw huidverzorgingsritueel beter worden opgenomen.Verwijderen van de laatste restjes vuil, make-up remover en dode (verhoornde) huidcellen: Water spoelt restjes reinigingsproduct, vuil en vet meestal niet goed weg. Voor een optimale reiniging, en een gegarandeerd schone huid, sluit je af met een lotion. Betere opname werkstoffen: Dankzij een lotion kunnen de werkstoffen uit je crème of serum beter hun werk doen, omdat de huidbarrière in zijn geheel gezonder is.

Shop hier alle reinigingen van Decaar met 10% korting!

Stap 3: Voeden met een 24-uurs crème 

  • Continue hydratatie: Een 24-uurs verzorging hydrateert de huid gedurende de dag én nacht. Dit is vooral belangrijk omdat het helpt om vochtverlies tegen te gaan en de huid soepel te houden.
  • Bescherming tegen invloeden van buitenaf: Dagelijks je huid verzorgen is nodig om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling en blootstelling aan blauw licht. Dit kan bijdragen aan het voorkomen van voortijdige veroudering en het behouden van een gezonde huid.
  • Herstelmodus tijdens de nacht: Gedurende de nacht herstelt de huid van de schade die overdag is opgelopen. Een 24-uurs verzorging ondersteunt dit proces, door specifieke werkstoffen.
  • ’s Nachts is de huid warmer dan overdag en verliest meer vocht. Je 24hrs crème ook aanbrengen voor het slapengaan zorgt ervoor dat je huid kan herstellen van de (milieu)schade die overdag is opgelopen en dat de huid lekker soepel en goed gehydrateerd blijft.

Shop hier alle moisturisers met 10% korting!

Stap 4: Verzorgen en beschermen met een SPF 

Wat veel mensen niet weten is dat daglicht nummer 1 oorzaak van huidveroudering, pigmentatie en een algeheel slechtere huidconditie. Je kunt dit eenvoudig tegengaan door iedere dag een SPF te gebruiken. Wist je dat UV stralen heel het jaar aanwezig zijn. Al het licht wat je ziet zijn UV stralen. UVA (Aging) is heel het jaar aanwezig. UVB (Bruning) alleen op zonnige dagen. Daarnaast kunnen UVA-stralen gewoon door wolken geen gaan en zelfs door glas! Daarom is het belangrijk om ook je huid in te smeren wanneer de zon niet schijnt. Je huid onthoudt alles: alle momenten die we ons blootstellen aan daglicht stapelen zich op en vroeg of laat betalen we daarvoor de prijs. 90% van de opgelopen huidschade komt door de zon. De SPF’s van DÉCAAR bevatten zeer vooruitstrevende werkstoffen die de huid niet alleen beschermen, maar ook voeden en verzorgen.

Shop hier alle SPF’s met 10% korting!

0

Start typing and press Enter to search