The Peeling Company Franchise

 

Droom jij ervan om je eigen huidkliniek te hebben? Heb jij een passie voor peelings en huidverbetering? Dan is The Peeling Company op zoek naar jou! The Peeling Company openende haar deuren in 2017 en is uitgegroeid tot de huidexpert in Nederland en wilt verder groeien via franchise!   

Onderstaand artikel is ook na te lezen op de website van Franchise+ via deze link.

 

Wat is The Peeling Company franchise?

The Peeling Company positioneert zichzelf als de specialist op het gebied van peelings! Ze willen de liefde voor peelings en huidverbetering overbrengen op hun klanten. Uiteraard heeft het een focus op het maken van winst, maar dat is niet hun hoofddoel. The Peeling Company geloofd erin dat als anderen hun passie voelen, dit zal leiden tot trouwe klanten die bij hen komen omdat ze weten dat we hun behandelen met de juiste intenties. Om die reden vindt The Peeling Company het heel belangrijk dat adviseren voorop staat en niet harde verkoop. De merkbelofte die The Peeling Company communiceert naar haar klanten toe:

Als we onze klanten het juiste advies geven, mensen informeren en argumenten geven voor ons advies, dan volgt huidverbetering vanzelf!’

Hoe onderscheidt The Peeling Company franchise zich van de rest?

Er bestond nog geen kliniek in Nederland alleen gericht op peelings. Daarnaast is de service van The Peeling Company van een hoog niveau. Zo willen ze graag de kwaliteit hooghouden, wat alleen kan als ze hun werkwijze blijven evalueren en verbeteren waar nodig. The Peeling Company krijgt wel eens de vraag: “Waarom alleen peelings?” ”Zijn jullie niet bang dat er geen klanten komen in de zomer’?”

The Peeling Company gelooft er juist in dat dit hun kracht is. Te veel keuze kan de consument meer psychologische stress en tot minder tevredenheid leiden. The Peeling Company voorkomt dit door alleen te concentreren en focussen op peelings. Het gevolg is wanneer de consument op zoek is naar een peeling ze bij The Peeling Company aan het juiste adres zijn.

Waarom franchisen bij The Peeling Company?

The Peeling Company vond het eerst belangrijk om haar sporen te verdienen en te praten vanuit eigen ervaring. De eerste jaren heeft de huidkliniek er alles aan gedaan om de kinderziektes op te lossen en bij te sturen waar nodig om nu na vier jaar te kunnen aantonen dat het een succesvol concept is en autoriteit kan uitstralen binnen hun branche. Van de hierin opgedane ervaringen is The Peeling Company ervan overtuigd om met de juiste kennis haar franchisenemers te begeleiden. De andere voordelen om voor een kandidaat-ondernemer aan te sluiten zijn:

  • Oprichter en eigenaar Sylvana loopt jaren mee en kan met haar ervaring als trainer toekomstige franchisenemers begeleiden en ondersteunen waar nodig
  • Etienne (man van Sylvana) heeft een financiële achtergrond en helpt franchisenemers met al hun vraagstukken die betrekking hebben op de financiën.
  • Een uniek concept in Nederland dat gaat uitbreiden via franchise. Kortom, een perfect moment om aan te sluiten bij The Peeling Company.

Wat voor hulp en training krijgt de franchisenemer bij The Peeling Company

The Peeling Company franchise heeft een uitgebreid trainingstraject opgezet voor zowel de franchisenemer als voor het personeel. Het traject voor de franchisenemer bestaat uit vijftien trainingsdagen zowel intern als extern. Daarnaast krijgt de franchisenemer de mogelijkheid om intern mee te lopen, zodat je precies leert hoe de huidkliniek alle behandelingen uitvoert. Daarnaast maakt The Peeling Company gebruik van een online portal waarin alle informatie staat over alle behandelingen, producten, omgang met klanten en alle video’s. Op deze manier wordt er eenheid en professionaliteit uitgestraald wat een belangrijk speerpunt is voor The Peeling Company.

De geschikte franchisenemer bij The Peeling Company

The Peeling Company zoekt ervaren huidspecialisten die dromen om hun eigen kliniek te openen. Huidspecialisten die een passie hebben voor hun vak en graag iets voor zichzelf willen beginnen, maar die dit niet alleen willen doen.

Spreekt bovenstaand verhaal je aan?

Ben jij de geschikte kandidaat-ondernemer waar The Peeling Company naar op zoek is? Gaat jouw hart sneller kloppen en zie jij het helemaal zitten om je eigen Peeling Company te starten? Kom dan direct in contact met The Peeling Company en vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

0

Start typing and press Enter to search