Dermalogica

Sylvana weet door haar jarenlange ervaring als educator bij Dermalogica dat zij marktleider zijn op het gebied van professionele huidverzorging. Het is niet schattig en ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare verstoppende en irriterende ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. De producten zijn allemaal dierproefvrij, alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en flesjes met een pompsysteem. Dermalogica staat voor kwaliteit, pure ingrediënten, resultaat. Kortom: huidverbetering! Alle producten van Dermalogica zijn verkrijgbaar in onze winkel en via onze webshop!

Online een afspraak maken: Klik Hier

  

Behandelingen

Wij bieden geen standaard behandelingen, alle behandelingen worden volledig afgestemd op jouw wensen en de behoefte van jouw huid. Daarom werken we bij The Peeling Company met vaste tarieven op basis van de tijdsduur van de behandeling. Voor de eerste behandeling plannen we een uitgebreid intakegesprek in. Tijdens dit intakegesprek worden enkele vragen gesteld door middel van een Consultation Card. Aan de hand van al deze gegevens stelt de huidtherapeut een gepersonaliseerd behandelplan op. Aangezien maatwerk, kwaliteit en service bij ons belangrijk zijn, krijg je bij elke behandeling een uitgebreide huidanalyse en persoonlijk advies mee voor thuis.

Dermalogica Expert

Bij The Peeling Company werken alleen Dermlogica Experts. Alle huidtherapeuten hebben het Dermalogica Expert educatie programma afgerond. Dit opleidingsprogramma kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen en het goed afronden van een praktijk en theorie examen. Om deze status te behouden en kwaliteit te kunnen blijven leveren, dienen we ons elk jaar te blijven ontwikkelen.

propower-tpc
0

Start typing and press Enter to search