Pixel Peel; Twee in één! Geeft jouw huid direct een boost!

 In Behandelingen

De Pixel Peel is een combinatie van microneedling en  een TCA peeling in één behandeling!

Oogt jouw gezichtshuid door alle zonnestralen ook onregelmatig, vermoeid of getekend? En ben je eigenlijk gewoon toe aan een vernieuwende boost voor je huid?Een Pixel Peel behandeling geeft jouw gezichtshuid een make-over in een handomdraai!

Hoogste tijd voor een nieuwe huid?!

Het dagelijks leven laat zijn sporen achter op onze huid en dan met name in het gezicht. UV straling in de zomer, een droog (binnen-)klimaat in de winter en daar bovenop hormonale en leeftijdsgebonden invloeden kunnen zorgen voor pigmentatie, grove poriën en fijne rimpeltjes en lijntjes. Zelfs wanneer je trouw een strikte huidroutine volgt, is vertekening van de opperhuid door het ouder worden niet helemaal te voorkomen. Gelukkig is er wél iets aan te doen om het proces een klein beetje te vertragen! Namelijk een Pixel Peel behandeling: Dé supercombi van peeling en microneedling! De huid zal na de behandeling stralender, gladder en strakker zijn. Fijne lijntjes, grove poriën en pigmentvlekjes zullen verminderen en ook (acne)littekens zullen verbeteren. Ook zal de teint van de huid egaler zijn.Wij adviseren de behandeling minimaal drie  keer te herhalen voor het optimale resultaat.

Indicaties:

 • (Acne) Littekentjes
 • Pigmentvlekken
 • Huidveroudering 
 • Zonneschade
 • Fijne lijntjes 
 • Grove poriën 
 • Vale/grijze (rokers)huid
 • Preventie! Gezond houden van de huid.

Voor
Na 6x Pixel Peel Skin Tech Level 4

Wat zijn de voordelen van een Pixel Peel behandeling voor huidverbetering?

Een chemische TCA peeling is bedoeld om de huid gecontroleerd te laten vervellen, zodat de nieuwe en gave onderhuid naar boven wordt gehaald. Een beetje te vergelijken met een slang die 1 keer in de zoveel tijd zijn huid afstoot, om er vervolgens weer een gezonde huid voor terug te krijgen. Een microneedling behandeling maakt gestructureerder kleine gaatjes in de opperhuid waardoor de huid zichzelf als het ware weer actief gaat opbouwen en daardoor de juiste bouwstoffen weer worden geactiveerd. Juist door deze twee behandelingen te combineren wordt jouw huid van verschillende kanten gestimuleerd, waardoor het een boost krijgt om te vernieuwen. Bij The Peeling Company gebruiken wij hiervoor de TCA Pain Control Peel die middels gecontroleerde vervelling zichtbare én voelbare huidverbetering bewerkstelligt.

Is de behandeling pijnlijk?

Microneedling met behulp van een Dermapen geeft een prikkelende sensatie en kan ervoor zorgen dat de huid na afloop enige roodheid vertoond. Hoewel TCA peelings erom bekend staan enigszins gevoelig te zijn, houdt dit gelukkig niet heel erg lang aan. Wij kiezen bewust voor een TCA peeling van het gerenommeerde merk Skin Tech Pharma die verrijkt is met een milde verdovende bestanddelen. Zo ben je tijdens deze diepgaande huidbehandeling verzekerd van zoveel mogelijk comfort. Hoeveel je van de behandeling voelt hangt daarnaast ook af van je eigen pijngrens en is om die reden voor iedereen anders. 

Wat kun je verwachten na de behandeling?

Het is normaal dat de huid na afloop van de behandeling enige roodheid vertoont. Na ongeveer 24 uur zullen de bovenste huidlagen gaan vervellen; na een dag of twee is dit op z’n sterkst. Binnen een week is het vervelproces achter de rug en is de gave, nieuwe onderhuid zichtbaar die in alle opzichten egaler, fijner en strakker oogt. Tot enkele weken na de behandeling kan de huid extra gevoelig zijn, het is daarom belangrijk om onze nazorginstructies goed op te volgen. Lees hier onze nazorginstructies. 

Dag 3 na een Pixel Peel

Vergoeding

Bij een aanvullende verzekering wordt de behandeling van acne littekens meestal (grotendeels) vergoed door zorgverzekeraars onder acnetherapie. Dit is afhankelijk van jouw polis en de polisvoorwaarden. Informeer bij je zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding je heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van de facturen met jouw zorgverzekeraar.

Prijs:

Aangezien in sommige gevallen mensen liever niet willen schilferen, hebben we ook naast de reguliere combinatie van microneedling en TCA ook een combinatie met zuren waarbij de kans dat je gaat schilferen heel erg klein is. Deze vallen onder onze level 1 en 2 peeling. Tijdens deze behandelingen wordt er dus geen TCA gebruikt, maar Melkzuur, Glycolzuur of Salicylzuur mede afhankelijk van wat je doel is. Voor het beste resultaat adviseren we altijd minimaal 3 behandelingen te ondergaan. Het is belangrijk dat er minimaal 4 weken tussen elke behandeling zit, zodat de huid zich goed kan herstellen.

 • Level 1 Pixel Peel €209,-
 • Level 2 Pixel Peel €229,-
 • Level 3 Pixel Peel €279,- (TCA)
 • Level 4 Pixel Peel €319,- (TCA)

Kuurprijs 

 • 3x Level 1 Pixel Peel normaal totaal €627 in kuurverband €565,-
 • 3x Level 2 Pixel Peel normaal totaal €687 in kuurverband €619-
 • 3x Level 3 Pixel Peel normaal totaal €837 in kuurverband €754,- (Alleen in de maand oktober eenmalige prijs €699,-)
 • 3x Level 4 Pixel Peel normaal totaal €957 in kuurverband €861,- (Alleen in de maand oktober eenmalige prijs €799,-)

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid? Kom gerust langs voor een gratis intake zodat we samen kunnen kijken wat de beste oplossing si voor jouw huid. Online een intake inplannen? Klik hier.

0

Start typing and press Enter to search