NIEUW! Kruidenpeelings van Decaar!

 In Behandelingen

Gaan er al belletjes rinkelen bij het horen van de naam “Kruidenpeeling?” Ik denk bij veel van jullie wel! ? Is ook niet zo gek, aangezien veel mensen hier heel enthousiast over zijn. Daarom denk ik dat sommige van jullie heel blij zullen zijn met onze nieuwste aanwinst! Wij gaan vanaf volgende week namelijk starten met de kruidenpeelings van Decaar, ook wel “Algenpeeling” genoemd!

Vandaag ga ik jullie er alles over vertellen! Echt helemaal nieuw is het voor mij niet. 18 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met een kruidenpeeling. Ik was toen nog schoonheidsspecialiste en had net mijn diploma (ja ja ik ben alweer 36 jaar). Ik probeerde zoveel mogelijk ervaring op te doen en zag toen al veel mooie resultaten met deze peeling. Ik denk stiekem dat daar mijn liefde voor peelings is ontstaan. Nu heel wat jaar later ben ik inmiddels als huidtherapeut nog steeds heel erg enthousiast! Daarnaast kregen we ook vaak de vraag of we ook kruidenpeelings doen? Helaas moesten we altijd “nee” antwoorden. Tot het moment dat ik zag dat het merk Decaar precies hetgeen is wat wij zoeken. En zeg nou zelf, The Peeling Company kan natuurlijk niet zonder kruidenpeeling!

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid of wil je hem alvast inplannen? Kom dan gerust langs voor een gratis intake. Een intake kan los of in combinatie met een behandeling worden ingepland. Wij behandelen niet zonder een uitgebreide intake. Online een afspraak maken kan hier.

DECAAR

Voor wie?

 • Voor de door de zon beschadigde huid
 • Oppervlakkige pigmentvlekken
 • Rimpels en lijnen
 • Rokershuid
 • Ook geschikt voor een donkere huidskleur
 • Een doffe, grijzige en vermoeide huid, zonder glans
 • Acné en (acné) littekens

Wat doet de peeling?

 • Bevordert de celvernieuwing
 • Geeft een betere doorbloeding
 • Bevordert de productie van collageen en elastine
 • Stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur in de huid
 • Normaliseert de weerstand van de huid
 • Geeft de futloze huid weer energie
 • Verkleint grote poriën en vermindert onzuiverheden
 • Verhoogt het resultaat van andere behandelingen

Hoe werkt het precies?

De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er ongeveer 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door deze behandeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid!

Wat voel ik van de behandeling?

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, de behandeling is niet pijnloos! Nu moet ik wel zeggen dat ik geen pijngrens heb en ik dus alles pijnlijk vind. Het voelt alsof je allemaal hele kleine speldenprikjes in je huid krijgt. Daarnaast kan de huid de eerste 12 tot 24 uur roder worden, aangezien de doorbloeding gestimuleerd wordt. De huid kan de eerste dagen ook licht gaan schilferen, wat overigens niet bij iedereen het geval is. Tot slot kan de huid ook iets onrustiger worden, omdat de peeling alle afvalstoffen verwijderd. Wees gerust, dit trekt meestal na een paar dagen weer weg en zal ook niet bij iedereen voorkomen. Wist je dat de behandeling wel 10 dagen in de huid actief blijft.

Door de Algen Peeling worden ontstekingen gestopt, de talgklieren genormaliseerd, de beschadigde cellen hersteld, de huid verzacht en wordt de collageen- elastineproductie verhoogt.

 

Werkstoffen

Perfluorcarbon

 • Perfluorcarbon is één van de actieve werkstoffen in deze peeling en werkt als zuurstoftransport systeem. Het trekt zuurstof moleculen naar zich toe, waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter functioneren. (Denk maar eens aan een wondje dat beter geneest wanneer deze in aanraking komt met zuurstof.) Tevens zuigt het de werkstoffen van een crème dieper mee naar binnen waardoor deze nog sterker zal werken. Kortom; Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen.

Kruiden & Algen

 • Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huid verbeterende kruiden en algen. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd bevatten mineralen, zoals; ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten.

Behandeladvies:

Het beste resultaat wordt verkregen indien deze in kuurverband wordt uitgevoerd. Dit houdt 3 opeenvolgende behandelingen in 14 dagen. Daarna een onderhoudsbehandeling van 1x per 4-5 weken. Uiteraard is deze behandeling ook perfect om in te zetten als extra boost voor de huid.

Belangrijk:

Een goed resultaat valt of staat bij het gebruiken van de juiste producten. Ik vergelijken het altijd met het behouden van gezonde tanden. Je gaat naar de tandarts en poets daarnaast ook je tanden thuis. Voor het behoud van gezonde tanden, kan het ene niet zonder het andere. Hetzelfde geldt ook voor je huid. We zullen altijd ons best doen om jouw huid te verbeteren, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig. Een diëtist kan nog zo veel goede adviezen geven. Als je thuis chips blijft eten, hebben al deze adviezen geen nut.

Prijs

 • 1 behandeling: €99,- (Kom je voor het eerst dan voeren we altijd een gratis intake uit inclusief huidscan)
 • Kuur van 3 behandelingen 10% korting op de totaalprijs

Let op:

 • Het beste resultaat wordt verkregen indien je start met een kuur van 3 behandelingen in 14 dagen.

Wil je weten of deze behandeling geschikt is voor jouw huid of wil je hem alvast inplannen? Kom dan gerust langs voor een gratis intake. Een intake kan los of in combinatie met een behandeling worden ingepland. Wij behandelen niet zonder een uitgebreide intake. Online een afspraak maken kan hier.

0

Start typing and press Enter to search