Neoderma Bio-Peeling: The Queen of Peelings

 In Behandelingen


Neoderma

De Neoderma Bio Peeling is een alleskunner, niet voor niets wordt zij ‘The Queen of Peelings’ genoemd! Deze biologische kruidenpeeling is voor alle huidtypen geschikt (mannen & vrouwen). En is tevens toepasbaar op het lichaam. De resultaten zijn al zichtbaar na slechs één behandeling, maar meestal raden wij een kuur aan. Het aantal sessies wordt afgestemd met onze huidspecialist, afhankelijk van het huidtype en huidprobleem.

Wat is Neoderma?

De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling, die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. De slogan van Neoderma is niet voor niets ‘The Essence of Natural Beauty’.

Wat maakt Neoderma uniek?

Neoderma gebruikt uitsluitend airless verpakkingen. Dat betekent dat de verpakking licht- en luchtdicht is. Daardoor zijn de producten veel langer houdbaar en is het veel hygiënischer in gebruik. Neoderma gebruikt geen synthetische kleurstoffen, parabenen, minerale olie en paraffine en er wordt alleen gebruik gemaakt van allergeenvrije parfum. Daarnaast zijn de producten van Neoderma volledig dierproefvrij. De filosofie van Neoderma is gebaseerd op een combinatie van natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijke innovaties. Het merk streeft ernaar om transparant en duurzaam te zijn in al haar producten. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van alles wat Neoderma te bieden heeft.

Bio Peeling (Chinese kruidenpeeling)

Een Neoderma Biopeeling is een diepe exfoliërende behandeling die gebruikmaakt van een unieke mix van kruiden en algen om de huid te vernieuwen, te revitaliseren en te verbeteren. Tijdens de behandeling wordt de Biopeeling zorgvuldig aangebracht op de huid, waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de natuurlijke celvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een frissere, egalere en stralendere huid met verbeterde textuur en teint.

Voor welke huidaandoeningen worden biopeelings gebruikt?

 • Acne
 • Rimpels & preventieve werking
 • Hyperpigmentatie
 • Littekens
 • Grove poriën
 • Striae
 • Couperose
 • Huidconditie gezond houden

Wat doet de Bio-Peeling?

De Bio-Peeling is een bijzonder effectieve behandeling met verschillende unieke eigenschappen en voordelen voor de huid. Hier is een zeer uitgebreide uitleg:

 1. Versnelling van Huidvernieuwing: De Bio-Peeling stimuleert de celdeling in de huid, wat resulteert in een aanzienlijk snellere vernieuwing van de bovenste huidlaag. Normaal gesproken duurt dit proces tussen de 24 en 28 dagen, maar met de Bio-Peeling kan dit binnen 7 tot maximaal 10 dagen plaatsvinden. Hierdoor krijg je snel een frisse, nieuwe opperhuid.
 2. Stimulatie van Collageen en Elastine: Deze behandeling stimuleert ook de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten in de huid die zorgen voor stevigheid en elasticiteit. Dit helpt bij het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de algehele textuur van de huid.
 3. Immuunsysteemverbetering: De Bio-Peeling kan het immuunsysteem van de huid verbeteren, wat betekent dat de huid beter in staat is om zichzelf te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 4. Natuurlijke Ingrediënten: Deze peeling is samengesteld op basis van pure natuurlijke ingrediënten, waaronder verschillende soorten algen en plantenextracten. De filosofie hierachter is ‘taking beauty back to nature’, wat betekent dat de huid wordt verbeterd zonder deze aan te tasten.
 5. Geschikt voor Gevoelige Huiden: Een opvallend kenmerk van de Bio-Peeling is dat het zelfs kan worden toegepast op de meest gevoelige huidtypes, zoals rosacea en couperose. Dit is mogelijk vanwege de natuurlijke samenstelling van de peeling en het feit dat het de huid niet beschadigt.
 6. Directe Resultaten: Direct na de behandeling is er al een zichtbare verbetering van de huid. De huid ziet er beter uit en voelt prikkelig aan, wat aangeeft dat de behandeling direct resultaten oplevert.
 7. Hoogwaardige Ingrediënten: De producten van het merk Neoderma, die worden gebruikt in deze behandeling, bevatten de nieuwste en zeer geconcentreerde ingrediënten die beschikbaar zijn op de markt. Bijvoorbeeld, het ingrediënt perfluorcarbon trekt zuurstof aan in de huid, wat rimpels vermindert, de huidtextuur verzacht en het vermogen van de huid om voedingsstoffen op te nemen verhoogt. Dit maakt de behandeling bijzonder effectief en gunstig voor de huid.

Voor wie geschikt?

De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De pwwling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur. Wij raden een kuur v.a. 3 behandelingen aan met een interval van 10 dagen.

Prijzen

 • 45 minuten €99,-
 • 60 minuten €119,-

Let op; heb je meer last van onzuiverheden, kies dan voor 60 minuten. Het zou jammer zijn als we niet voldoende tijd hebben om alle onzuiverheden te verwijderen.

Acne Vergoeding

Bij een aanvullende verzekering is het mogelijk dat je de behandeling deels of geheel vergoed krijgt. Hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je verzekering. Je kan dit het beste zelf navragen bij jouw zorgverzekeraar, omdat polisvoorwaarden en vergoedingen sterk aan veranderingen onderhevig zijn. Perfection Elements is niet verantwoordelijk voor wijzigingen binnen polisvoorwaarden of rechten op vergoeding die gesteld worden door je zorgverzekeraar . Hoe werkt het? Op de dag van de behandeling betaal je zelf de behandeling en ontvang je een factuur van ons die je zelf kan indienen bij jouw zorgverzekering.

Ben je klaar om je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen? Bezoek onze webshop om de producten van Neoderma te ontdekken en bestel vandaag nog altijd met 10% korting. Heb je vragen of wil je meer weten over de biopeeling? Neem gerust contact met ons via bellen of whatsapp: 020-3316235 of kom langs voor een gratis intake. Online een afspraak maken kan via de volgende link. Klik hier

0

Start typing and press Enter to search