HydraFacial™ dé behandeling voor een stralende huid!

 In Behandelingen, Nieuw

Het is dé favoriete behandeling van Beyoncé, Cameron Diaz en Eva Mendes, en er is geen beautyblogger die het nog niet heeft geprobeerd: de Hydrafacial.

Ben je op zoek naar een effectieve en verfrissende behandeling om je huid een boost te geven? Dan is een behandeling precies wat je nodig hebt. Het is niet voor niets één van de favoriete behandelingen onder verschillende beroemdheden. De HydraFacialbehandeling heeft het vermogen om de huid diepgaand te reinigen, te hydrateren en te verjongen, zonder downtime. In deze blog gaan we dieper in op wat een HydraFacialis, hoe het werkt en waarom het een game changer kan zijn voor jouw huidverzorgingsroutine.

Wat is HydraFacial™

HydraFacial is een pijnloze en veilige behandeling die geen irritatie of vervelling geeft, hierdoor is deze behandeling geschikt voor ieder huidtype en kun je in ieder seizoen ondergaan. Naast het feit dat de huid heel schoon wordt en we de huidconditie weer op peil brengen, kunnen we met een HydraFacial ook op bepaalde huidindicaties werken zoals bijvoorbeeld onzuiverheden, anti-ageing en een vale huid. De behandeling is een alternatief op de traditionele microdermabrasie en werkt met vloeistoffen in plaats van de micro-kristallen. HydraFacial maakt gebruik van een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te krijgen. De HydraFacial serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen gelaatsteint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

De HydraFacial™ behandeling is volledig pijnloos en geeft jou meteen die prachtige glow. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen! Deze behandeling is voor iedereen geschikt.

Voordelen van de behandeling

Een HydraFacial is een veelzijdige en effectieve behandeling die talloze voordelen biedt voor de huid. Of je nu op zoek bent naar een diepgaande reiniging, hydratatie, verjonging of verheldering, een HydraFacialkan helpen om je huid te transformeren en weer te laten stralen. Hieronder lichten wij een aantal van de belangrijkste voordelen voor jou uit!

 • Diepgaande reiniging: verwijdert dode huidcellen, vuil en onzuiverheden voor een frisse en stralende teint.
 • Hydratatie boost: hydrateert de huid intensief voor een gezonde en gehydrateerde uitstraling.
 • Verjonging: vermindert fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering voor een jeugdige huid.
 • Verheldering: helpt bij het verminderen van pigmentvlekken, zonneschade en hyperpigmentatie voor een egalere teint.
 • Zachtheid: maakt de huid zijdezacht en voelt glad aan.

Hoe werkt deze behandeling?

De HydraFacial™ behandeling bestaat uit meerdere stappen:

 • Reiniging en exfoliatie:
  De HydraFacial heeft een speciaal spiraalvormig opzetstuk om diep in de huid te reinigen zonder schade te veroorzaken. Door de krachtige zuigkracht worden poriën geopend, waardoor onzuiverheden gelijkmatig worden verwijderd. Hierdoor wordt vuil effectief uit de huid gezogen en verwijderd. Na de reiniging volgt een milde peeling met een mix van glycol- en salicylzuur om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Deze peeling onthult een stralende teint zonder pijn of ongemak tijdens de behandeling.
 • Hydratatie en voeding:
  Nadat de eerste fase is afgerond, gaan we over naar de tweede fase van de HydraFacial behandeling, gericht op het hydrateren van de huid. Hiervoor wordt een speciaal serum gebruikt, doordrenkt met hydraterende ingrediënten, peptiden, antioxidanten en collageen. Dit voedende serum voorziet de huid van essentiële voedingsstoffen, waardoor deze gezond en stralend blijft. Hierbij wordt er ook gekeken naar jouw huidbehoeften voor het beste resultaat.
 • Bescherming:
  Tot slot wordt de huid beschermd met een speciale formule die de huid voedt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor krijg je een gezonde gloed en een stralende teint.

Is een HydraFacial™ geschikt voor jou?

Een HydraFacial™ is geschikt voor alle huidtypes en huidcondities, inclusief de gevoelige huid. Of je nu last hebt van acne, fijne lijntjes, droge huid of een doffe teint, een HydraFacial kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen:

 • Elasticiteit en stevigheid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Egale tint en jeugdigheid
 • Bruine vlekken
 • Olie en verstopte huid
 • Huidtextuur
 • Grove poriën

Voor het beste resultaat raden wij je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en raken je poriën weer verstopt met als gevolg dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen.

0

Start typing and press Enter to search