Hoe verloopt onze intake?

 In Behandelingen

In onze nieuwste video legt Sylvana uit hoe onze intake verloopt

Bij een eerste bezoek aan ons plannen wij altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Tijdens dit gesprek worden alle wensen en verwachtingen besproken, evenals een uitgebreide Face-Mapping en Huidscan. Naar aanleiding van alle informatie en in overleg met jou stellen we een persoonlijk behandelplan op. Tijdens en na elke behandeling is er altijd ruimte om vragen te stellen. Gedurende de behandelperiode blijven we je persoonlijke adviezen geven, zullen resultaten gemeten worden en evalueren we samen de voortgang van de behandelingen.

Hoe verloopt de huidscan?

Als eerst krijg je een uitgebreide vragenlijst, zodat we precies kunnen zien of er onderdelen zijn waar we rekening mee dienen te houden. Deze vragen bespreken we daarna gezamenlijk. Daarna gaan we foto’s maken van het gelaat. Zo hebben weten we altijd vanaf welk punt we beginnen met huidverbetering. Deze foto’s worden uitgevoerd met de Observ 520, dit is het meest uitgebreide en geavanceerde model onder de huidscan-apparaten. Met de Observ is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende modules nauwkeurig te analyseren. De gepatenteerde technologie, die gebruikmaakt van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht, maakt de huid en eventuele huidaandoeningen direct zichtbaar. Resultaat; een nauwkeurig behandelplan op maat.

Dermalogica’s Face Mapping?

Aan de hand van alle vekregen informatie bepalen we gezamelijk welke behandeling het beste aansluit. Om de huid zo goed mogelijk in kaart te brengen, wordt de huid tijdens de behandeling ook nog geanalyseerd aan de hand van een uitgebreide Face Mapping. Bij deze grondige huidanalyse wordt de gezicht opgedeeld in 14 zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht en de huid zeer specifiek en effectief kan worden behandeld. Op die manier kun je jouw meest gezonde en stralende huid ooit bereiken! Het thuisverzorgingsadvies wordt vervolgens genoteerd op een Face Mapping Sheet. Zo heb je altijd jouw persoonlijke thuisverzorgingsadvies van Dermalogica bij de hand.

 

0

Start typing and press Enter to search