Van deze behandelingen gaat je huid NIET schilferen!

 In Behandelingen

Peelings; je hebt ze in alle soorten en maten, mechanisch, chemisch en enzymatisch. We begrijpen heel goed dat je op een gegeven moment door alle bomen het bos niet meer ziet. We krijgen vaak de vraag; “Welke behandeling past het beste bij mijn huid?” Een level 1 peeling of toch liever een level 5 peeling. Of toch een kruidenpeeling? Iedereen heeft een ander huidtype. Al jaren helpen wij mensen het gebied van peelings en wij snappen best dat je nog vragen of twijfels hebt. Daarom gaan we vandaag dieper in op drie van onze behandelingen, namelijk onze level 0, 1 en 2 peeling.

Na het lezen nog vragen? Kom gerust langs voor een gratis intake inclusief huidscan. Tijdens het adviesgesprek met een van onze specialisten wordt samen met jou gekeken naar welke peeling het beste bij jou en jouw huid past. Na dit adviesgesprek ga je met antwoord op al je vragen naar huis, zodat je vol vertrouwen de behandeling in kunt gaan en uiteindelijk weer stralend en zelfverzekerd onze kliniek verlaat. Online een afspraak inplannen?

Bij onze level 0, 1 en 2 peeling gaat jouw huid NIET schilferen.

Welk level kies je?

Welke peeling je het beste kan ondergaan hangt mede af van jouw huidtype, maar ook het doel wat je wilt behalen. We hebben op dit moment in totaal 5 verschillende soorten level peelings. Het verschil zit hem voornamelijk in de toepassing en concentratie zuren. Veel mensen denken dat een hoger level beter is dan een lager level, maar dat is niet het geval. In sommige gevallen is het beter om vijf keer een level 1 peeling te ondergaan, in plaats van direct een level 5 peeling. Hoger is dus niet altijd beter. We zeggen altijd dat we eerst moeten leren lopen, voordat we kunnen rennen. 🙂

Level 0 peeling

Is jouw huid op dit moment niet in staat voor het ondergaan van een chemische peeling? Kies dan onze level 0 peeling. Bij deze behandeling maken we gebruik van enzymen in plaats van zuren. Deze kan goed ingezet worden tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Ook voor een hele gevoelige huid of tijdens het gebruik van roacutane.

Level 1 & 2 peeling

Onze level 1 en 2 peeling vallen in de categorie “oppervlakkige peeling”.  Hierbij wordt de laag met beschadigde huidcellen op een veilige en gecontroleerde manier verwijderd, zodat de gezonde huid weer zichtbaar wordt. Laat je niet misleiden door het woord “oppervlakkig”. Het betekent namelijk niet dat ze niet effectief zijn. 🙂 Deze peeling kan worden gedaan op drie verschillende manieren: met glycolzuur, melkzuur of salicylzuur. Deze peeling zal zorgen voor een betere huidconditie, met als gevolg dat de huid beter haar vocht vast kan houden. De behandelingen kunnen voor alle indicaties worden ingezet. Wil je een level 1 en 2 peeling intensiever maken, dan kunnen we ook 4% Retinol toevoegen wat de peeling een echte boost zal geven. Bij zwangerschap zullen we kiezen voor een level 1 peeling en dan gebruik maken van enzymen. Het gebruik van Retinol is dan niet mogelijk. 

Wat is dan het verschil?

Het enige verschil tussen deze twee behandelingen zit hem in de concentratie zuren. De opbouw van beide behandelingen is namelijk hetzelfde. Je kan in beide gevallen kiezen voor een 30 minuten (alleen gezicht), 45 minuten of 60 minuten behandeling. Ook zijn ze beiden uit te breiden met een decolleté peel en/ of eye peel. Heb je last van puistjes en wil je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar, kies dan voor de optie “acne peel” Ook in dit geval geldt dat de behandeling hetzelfde is, alleen wordt er meer aandacht besteden aan het verwijderen van onzuiverheden. Heb je veel onzuiverheden kies dan voor een 45 of 60 minuten behandeling. Het zou zonde zijn als we niet voldoende tijd hebben o alles weg te halen.

Level 0 Peeling
 • Speciaal ontwikkeld voor mensen met een hele gevoelige huid
 • Tijdens zwangerschap en borstvoeding
 • Tijdens het gebruik van Roacutane
 • Hierbij maken we gebruik van enzymen ipv chemische zuren.
 • Opbouw is hetzelfde als een level 1 en 2 peeling
 • Tijd: 30/45/60 minuten
 • Prijs vanaf €49,-
Level 1 Peeling 
 • Te vergelijken met een “normale” gezichtsbehandeling. 
 • Bij deze behandeling gaat jouw huid niet schilferen.
 • Keuze uit: Glycolzuur/ Melkzuur of Salicylzuur.
 • Tijd: 30/ 45/60 of 75 minuten
 • Extra Retinol toevoeging mogelijk
 • Prijs vanaf €59,- 
 • Overige tarieven klik hier
Level 2 Peeling 
 • Opbouw van de behandeling is gelijk aan onze level 1 peeling. Alleen gebruiken we bij deze behandeling een hoger concentratie zuren. In plaats van 30% Melkzuur (level 1) gebruiken we bijvoorbeeld bij een level 2 peeling 50% Melkzuur. 
 • Ook bij deze behandeling gaat je huid niet schilferen. 
 • Keuze uit: Glycolzuur/ Melkzuur of Salicylzuur. 
 • Tijd: 30/ 45/60 of 75 minuten
 • Extra Retinol toevoeging mogelijk
 • Prijs: vanaf €79,-
 • Overige tarieven klik hier

Maar welke moet ik dan kiezen?

Weet je na het lezen niet welke peeling het beste aansluit wees dan gerust. Als je kiest voor een level 1 peeling, dan kunnen we deze altijd weer aanpassen als na je intake blijkt dat een level 2 peeling beter aansluit. Jouw geboekt afspraak kan dus altijd weer aangepast worden.

Wanneer zie ik resultaat?

Wanneer je resultaat ziet kunnen wij helaas van tevoren niet zeggen. Resultaat is namelijk van veel verschillende factoren afhankelijk. Algehele gezondheid, stressniveau, product gebruik, invloeden van buitenaf. Om duidelijk te maken wat we hiermee bedoelen, geven altijd de volgende vergelijking: Je wilt afvallen en gaat naar de diëtiste, maar als je thuis gewoon chips blijft eten is de kans dat je afvalt klein. En al zou je alle adviezen goed opvolgen en supergezond eten, dan nog is er geen garantie dat je afvalt. Hetzelfde geldt ook voor je huid. We doen er alles aan om jouw huid te verbeteren en geven altijd een eerlijk advies. We beloven geen “Quick fix” want daar is niemand bij gebaad. Ondanks dat we ons best blijven doen, kunnen we dus nooit garanties geven op resultaat. Neemt natuurlijk niet weg dat we er wel alles aan gaan doen om samen met jou, jouw huid te verbeteren! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We nodigen je graag uit voor een gratis intake inclusief huidscan. Deze kan los of in combinatie met een behandeling worden ingepland. Online een afspraak maken kan hier.

0

Start typing and press Enter to search