Alles over HydraFacial: FAQ

 In Behandelingen, Nieuw

We hebben een uitgebreide FAQ samengesteld om al je vragen over de HydraFacial behandelingen te beantwoorden! Of je nu meer wilt weten over wat een behandeling inhoudt, hoe lang het duurt, of het geschikt is voor jou, of specifieke vragen hebt over de resultaten die je kunt verwachten, onze FAQ geeft je alle informatie die je nodig hebt. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Naast telefonische n via email (info@thepeelingcompany.nl), kun je jouw vraag ook via Whatsapp sturen. Ons nummer is 0203316235.

Waaruit bestaat een behandeling?

Een HydraFacial behandeling bestaat uit drie stappen om de huid in een optimale gezondheidsconditie te krijgen: In de eerste stap wordt de huid intensief gereinigd en geëxfolieerd door een effectieve peeling. In de tweede stap worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd met een pijnloze zuiging, tegelijkertijd wordt de huid gevoed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren. Met de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om de gezonde gloed te creëren en de huid te beschermen.

Hoelang duurt de Hydrafacial behandeling?

De Hydrafacial level 1 behandeling is snel en doeltreffend en duurt ongeveer 30 minuten onze level 4 inclusief microneedling duurt ongeveer 75 minuten. De behandeling kan worden uitgebreid met speciale Booster-serums, LED-licht therapie, gericht op verschillende huidtypen en zelfs worden gecombineerd met onze microneedling treatment. De duur van de behandeling is dus helemaal afhankelijk van de combinatie die je ondergaat.

Wanneer zie ik resultaat?

Na de eerste behandeling is de kans op resultaat al groot. Uw poriën zijn schoner, de huid voelt zacht aan en heeft een stralende glow. Wanneer je de behandeling ondergaat voor een specifieke huidaandoening, kan dit de huid al verbeteren, maar zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. Resultaat is namelijk ook afhankelijk van meerdere externe factoren zoals; productgebruik, stress, roken, blootstelling aan uv stralen etc.

Hoe vaak moet de Hydrafacial herhaald worden?

Een maandelijkse behandeling is aanbevolen om de huid in haar optimale conditie te houden. Eén behandeling kan al volstaat voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Verdere maandelijkse Hydrafacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden. Zie het als de sportschool voor jouw huid en dit maar één keer per maand! Wel is het uiteraard altijd afhankelijk van overige externe factoren, zoals; voeding, stress, UV- blootstelling, roken en productgebruik.

Kan ik na de Hydrafacial behandeling direct naar werk?

Je kunt direct alle dagelijkse bezigheden voortzetten na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien! Het is mogelijk dat de huid een gezonde rode gloed heeft na de behandeling.

Wat kost de Hydrafacial?

De prijs van de HydraFacial begint bij onze level 1 vanaf €169 euro. Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk met hoog geconcentreerde booster en zelfs gecombineerd met microneedling. Welke voor jouw huid het beste is, hangt mede af van jouw wensen. We helpen je graag bij het beslissen welke Hydrafacial het beste bij jouw huid past.

Voor wie is de Hydrafacial geschikt?

De Hydrafacial is geschikt voor ieder huidtype! Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen. Zelfs de meest gevoelige huiden kunnen de behandeling verdragen. Ook onder de mannen is het een erg populaire behandeling.

Zijn er contra-indicaties voor de Hydrafacial?

Open wonden, infecties, bepaalde auto-immuunziekten, psoriasis, herpes, ernstige epilepsie, vitamine A medicatie van de arts, indien je behandelingen ondergaat tegen kanker. Ben jij zwanger of geef je borstvoeding? Meldt het ons, dan passen we onze Hydrafacial aan zonder zuren.

Ik heb injectables, mag ik de Hydrafacial ondergaan?

Je kunt het beste veertien dagen wachten na een behandeling met injectables. Wanneer je de Hydrafacial en de behandeling met injectables op dezelfde dag wilt laten plaatsvinden is dit mogelijk. Het is dan belangrijk dat de Hydrafacial eerst wordt uitgevoerd en de injectables erna.

Ik heb botox, mag ik de Hydrafacial ondergaan?

Bij het zetten van botox kun je 24 uur erna al een Hydrafacial ondergaan. Deze behandeling heeft geen invloed op je botox injecties.

Ik gebruikt producten met Retinol/vitamine A, mag ik de Hydrafacial ondergaan?

Om irritatie van de huid te voorkomen kan je het beste drie dagen voor en zeven dagen na de behandeling even stoppen met het product waar vitamine A inzit. Na drie dagen kun je weer verder met de dagelijkse huidroutine.

Mag ik in de zon voor/na de Hydrafacial?

De Hydrafacial komt oorspronkelijk uit California, hier schijnt de zon vrijwel altijd. De Hydrafacial kan dus op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Blijf je wel altijd goed beschermen met een goede SPF! Deze wordt na iedere behandeling bij ons in de kliniek aangebracht. Daarnaast worden met de laatste stap antioxidanten de huid in gesluisd, is de huid al voor een groot gedeelte al beschermd tegen UV stralen.

Kan de Hydrafacial tijdens zwangerschap/borstvoeding?

De Hydrafacial is een veilige behandeling. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan zullen we het gebruik van onze zuren achterwegen laten om zo de gevoeligheid te beperken.

Doet de HydraFacial behandeling pijn?

Nee, de behandeling wordt als prettig ervaren en doet geen pijn, wel kunt u het afzuigen lichtelijk voelen.

Hoe vaak mag ik de behandeling herhalen?

Het is mogelijk de behandeling maandelijks te herhalen. Hoe meer behandelingen u heeft gehad, hoe beter het resultaat.

Kan ik make-up dragen na een HydraFacial

Ja, je kunt na een HydraFacial behandeling gewoon make-up dragen. In feite wordt make-up beter en gelijkmatiger aangebracht op een frisse en schone huid direct na de behandeling.

Kan ik HydraFacial combineren met andere behandelingen?

Ja, HydraFacial kan worden gecombineerd met andere uiteraard alleen als jouw huid dat toelaat. Bij ons kun je Hydrafacial ook combineren met onze microneedling behandeling.

Is er downtime na een HydraFacial behandeling?

Nee, er is meestal geen downtime na een HydraFacial behandeling. Je kunt je normale activiteiten direct na de behandeling hervatten, maar het wordt aanbevolen om directe blootstelling aan de zon te vermijden en daglicht bescherming te dragen.

0

Start typing and press Enter to search