5 Redenen waarom Hydrafacial dé perfecte zomer behandeling is!

 In Behandelingen, Nieuw

Of je huid nu behoefte heeft aan een huidverbeterende peeling, een microneedling met de Dermapen of een ontspannen behandeling met huidverbeterende ingrediënten: bij ons kun je altijd terecht voor de beste kwaliteit! Om deze kwaliteit te blijven garanderen, blijven we zoeken naar de beste behandelingen op de markt. Dat bracht ons bij Hydrafacial. De resultaten van deze mega populaire behandeling bliezen ons omver. Hoewel je een Hydrafacial treatment het hele jaar door kan inzetten, staat hij tijdens de zomer wel écht in zijn kracht! 

1. De instant glow

Hydrafacial’s grootste kracht is het krijgen van een directe stralende glow na de behandeling. Dat komt omdat we tijdens meerdere fases dode huidcellen op een veilige maar krachtige manier verwijderen. Doffe, vale huidcellen die zijn opgestapeld tijdens de winter verdwijnen in een handomdraai. Nadien gaan we verder met een bom aan hyaluronzuur en andere krachtige werkstoffen.  Deze brengen we aan d.m.v. een gepatenteerde techniek waarbij wij de ingrediënten tot in de diepere lagen van je huid insluizen. Gevolg? De meest stralende glow OOIT door de intense hydratatie. De werkstoffen werken een tijdje verder door. Drie dagen ná de behandeling is je glow het allermooist.

2. De frisse blos

Een Hydrafacial Treatment bestaat uit 4 fases: zuiveren, exfoliatie, verwijderen van onzuiverheden en het insluizen van werkstoffen. Iedere stap gebeurt met een gepatenteerde tip die de opname van ingrediënten verhoogt en de gezonde doorbloeding van je huid stimuleert. Hierdoor herstellen wondjes beter en toveren we een frisse ‘blush’ op je wangen.

3. Blackheads verdwijnen als sneeuw voor de zon

Zwarte puntjes en andere onzuiverheden duwen we niet manueel uit. We zuigen ze weg met een unieke zuiverende vloeistof. Zo verwijderen we de afvalstoffen tot diep in je poriën. Zwarte (en witte) puntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en je huid voelt glad aan. Een perfect canvas voor je luchtige lente make-up. Tijdens de behandeling worden onzuiverheden, dode huidcellen opgevangen in een hygiënische afvalcontainer. Deze vloeistof noemen we de Skin Gunk en kan je ‘bewonderen’ na je treatment. Ben jij ook zo benieuwd naar jouw Skin Gunk?

4. Een bom aan antioxidanten

Na de zuiveringsfase boosten we je huid met een bom aan antioxidanten. Deze fase is enorm helend en jouw partner in crème ter bescherming tegen mogelijke huidschade door de zonnestralen. 

5. Langdurig resultaat

De eerste dagen na de behandeling is je huid op haar allermooist, maar het resultaat van een Hydrafacial Treatment is zichtbaar tot wel 30 dagen na je behandeling. Hoe mooi is dat! 

0

Start typing and press Enter to search